FeaturedKIBRIS

Nicosia New Generation ve Mağusa Mesarya Lions Kulüpleri’nden ortak bağış

Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği tarafından tescilli Mağusa Mesarya Lions Kulübü ile ülkemizin ilk ve tek Çocukluk Çağı Kanseri ihtisas kulübü olma özelliğini taşıyan Nicosia New Generation Lions Kulübü Derneği, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’ne bağışta bulundu.
Lions kulüplerinin beş küresel hizmetinden birisi olan Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık aktiviteleri, her yıl Eylül ayında gerçekleştiriliyor.
Kuzey Kıbrıs’ta bağımsız olarak hizmet veren Mağusa Mesarya ve Nicosia New Generation Lions kulüpleri, çocukluk çağı kanseri aktivitesini birlikte gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.
Son derece anlamlı olan aktivitede bir araya gelen bağımsız iki Lions kulübü, Onkoloji Servisi’nde tedavi görmekte olan gençlerimizin kullanımı için iki adet tablet, iki adet lazer ateş ölçer ve iki adet parmaktan nabız ölçer cihazını Onkoloji doktoruna teslim etti.
Covid-19 virüsü önemleri kapsamında sınırlı sayıda üyenin katılmasına izin verilen aktiviteye, iki kulübün başkanları ve sekreterleri katıldı.
Nicosia New Generation Lions Kulübü, Mağusa Mesarya Lions Kulübü sponsorluğunda, çocukluk çağı kanseri ve onkoloji ihtisas kulübü özelliğini taşıyan ve bu dalda hizmet veren tek Lions derneği konumunda.
Mağusa Mesarya Lions Kulübü, tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 virüsü sebebiyle geçtiğimiz hizmet döneminde, şartların uygun olmaması sebebiyle başlatamadığı Thalassemia Sağlık Merkezi’nin yenileme çalışmalarına ise geçtiğimiz günlerde büyük bir heyecanla başlattı. Konu ile ilgili yakın bir tarihte detaylı bir açıklamanın yapılacağının altını çizen Mesarya Lions, toplum hizmetlerine durmadan devam edeceğini belirtiyor.
Mağusa Mesarya Lions Kulübü, 2019 – 2020 hizmet dönemindeki başarılı çalışmaları sebebiyle, bir kez daha Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği tarafından ‘Mükemmel Kulüp’ ödülüne layık görülmüştür.
(Voice of the Island)


Benzer Haberler

Yapay zeka yarışı kızışıyor… Google yeni ürünlerini tanıttı

AA

2 zanlı teminatla serbest bırakıldı, 1 zanlı iste tutuklu yargılanacak!

Voice Kıbrıs Haber

Uzmanından uyarı “Ani olarak ortaya çıkar ve çok ağır seyreder”

AA

Tatar “Direkt uçuşlarla bu önemli köprüyü daha da pekiştirmek temennimiz”

TAK

Devlet Piyangosu çekildi! (15 Mayıs 2024 tam liste)

Voice Kıbrıs Haber

Euro 35 TL’yi aştı, Sterlin 41 TL’ye yaklaştı!

Voice Kıbrıs Haber