FeaturedKIBRIS

“Nesilden nesile ayrılmaz bir zincirin halkaları gibi mücadeleyi sürdüreceğiz”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Belediye Başkan adayı Sıla Usar İncirli, dün gerçekleştirilen külliye hayır eylemi sırasında yaptığı paylaşımda, “Lefkoşa’ya da irademize de sahip çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kıbrıslı Türklerin ülkeleriyle ilgili her kararda söz sahibi olduğuna dikkat çeken Usar İncirli’nin paylaşımı şu şekilide:

“CTP, kurulduğu günden bugüne, halkımıza, irademize, demokrasimize, hak, hukuk ve adaletimize karşı yöneltilmiş tüm saldırılara, bizi yok sayan tüm girişimlere karşı koyan, her gün daha da büyüyerek ve güçlenerek Kıbrıslı Türklerin yıkılamaz kalesi haline dönüşmüş bir partidir. Bu gün bir kez daha, aynı kararlılıkla, halkımızla omuz omuzayız ve buradayız… Bilinmelidir ki; Kıbrıslı Türkler ülkeleri ile ilgili her kararda söz sahibidir. Kıbrıslı Türklerin iradesine sahip çıkıyoruz. Lefkoşalılar şehirleri ile ilgili her kararda söz sahibidir. Lefkoşalıların söz hakkına sahip çıkıyoruz. Gençler bu ülkenin sahipleridir. Kimliğimize, kültürümüze, irademize, her bir şehrimize ve ülkemize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Nesilden nesile ayrılmaz bir zincirin halkaları gibi mücadeleyi sürdüreceğiz. Geçmişte olduğu gibi.. Gelecekte olacağı gibi”


Benzer Haberler

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber

Tatar “KKTC Doğu Akdeniz’de huzur ve güvenin anahtarı”

TAK