EkonomiFeatured

Near East Hayat, öğrenci velilerine Hayat Teminatı içeren sigorta geliştirdi

Near East Hayat, özel okullardaki öğrencilerin okul hayatlarını kesintisiz sürdürebilmeleri için öğrenci velilerine Hayat Teminatı içeren sigorta geliştirdi.

Near East Hayat Genel Müdürü Ömür Şengün “Çocuklarımızın eğitim hayatlarının yarıda kalma riskini ortadan kaldırmak amacıyla  “Eğitim Sigortası” ürününü hayata geçirdik. Bu ürün sayesinde sigortalı velinin kaybı halinde çocuğun eğitiminin yarıda kalması engellenmiş olacak.

İlk uygulamayı Yakın Doğu Kolejleri ile yapacaklarını belirten Şengün, “Eğitim Sigortası kapsamında,  sigortalı velinin olası bir yaşam kaybı halinde, öğrenci ister okul öncesinde isterse orta okulda olsun lise son sınıfa kadar olan eğitim masrafları şirketimiz tarafından ilgili okula defaten ödenecek.

Ürünümüz hem bireysel hem de grup olarak düzenlenebilir.  Poliçe bireysel olarak tanzim edildiğinde Sigorta primleri, sigortalıların(velilerin)  yaşı, cinsiyeti, ve çocuğun eğitiminin kalan süresine göre belirlenip ilgili veli tarafından Near East Hayat’a ödenecektir.

Bu arada isteyen okullar da grup poliçesi yaptırmak suretiyle Sigorta Ettiren olabilir.” dedi.

İlgili tüm okullar ve velilerin Eğitim Sigortası’nın ne denli önemli olduğunun bilinci ile bu sigortaya daha fazla katılım sağlanmasını bekliyoruz diyen Ömür Şengün, “Kuzey Kıbrıs genelinde her okulu, ve velileri bilgilendirme çalışmalarımızla, Eğitim Sigortası ürünümüzü tüm ada halkına tanıtmaya çalışıyoruz.” şeklinde ifade etti.

“Near East Hayat Eğitim Grup Sigortası” hakkında şirket merkezinden, tüm sorular için 444 0 634’ü arayabilir veya neareasthayat.com web sitesinden detaylı bilgi edinilebilir.

Voice Kıbrıs Haber/LHA

 

 


Benzer Haberler

YDP Kurultayı’nda oylama yapılıyor… Sandıklar 20.00’de kapanacak

TAK

Hristodulidis “Türkiye’nin artık iki devleti değil egemen eşitliği desteklediği söylentileri doğru değil”

TAK

Von Der Leyen “Bütün AB Kıbrıs sorununda Güney Kıbrıs’ın tarafında”

TAK

Creditwest Bank 30. yılında ilkokul çocuklarına yönelik resim yarışması düzenliyor

Voice Kıbrıs Haber

Birçok bölgede 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Türkiye ve Yunanistan sınır kapıları arasındaki yeni köprünün inşasına bu yıl başlanacak

AA