FeaturedKIBRIS

Near East Hayat, kritik hastalıklara karşı finansal destek sunan yeni ürünüyle hizmette

Kanser, Koma, Koroner Arter Bypass Ameliyatı, Kalp Krizi, Kalp Kapakçığı Ameliyatı, İnme, Körlük, Böbrek Yetmezliği, Uzuvların Kaybı, Büyük Organ Nakli vb hastalıklar günümüzde  kritik hastalık olarak tanımlanmaktadır. Tedavileri uzun süren ve tedavi masrafları maliyetli olan kritik hastalıklar beklenmedik bir anda ortaya çıkarak kişilere ve ailesine maddi ve manevi zorluklar yaşatır. 

Near East Hayat, Kanser ve diğer riskli hastalıklara yönelik hazırlanan Kritik Hastalıklar Sigortası ürünüyle, hastalıkların ortaya çıkmasıyla yaşanacak maddi zorluklara destek olmanın yanında erken teşhisin önemini de vurgulayarak yararlı bir bilinçlendirme çalışması da yapıyor. 

Near East Hayat Genel Müdürü Ömür Şengün konu hakkında aşağıdaki değerlendirmelerde bulundu:  

“Kanser, dünyada ve ülkemizde sebebi bilinen ölümler sıralamasında kalp ve damar hastalıklardan sonra ikinci sırada gelen önemli bir toplum sağlığı problemidir. 

Kanser hastası yaş aralığı dağılımında 70 yaş ve üzeri  erkekler %37,1 ve kadınlar %24, 8 lik dilimle diğer yaşlara göre en yüksek seviyededir. 30-49 yaş aralığında kanserli hasta rakamları incelendiğinde ise erkeklere oranla kadınlarda ciddi bir fark görülmektedir. Kanser hastası erkeklerin oranı %10,5 iken kadınların oranı %28’dir.”

Kritik Hastalıklar Sigortası ile aşağıdaki risklere karşı koruma sağlıyoruz diyen Ömür Şengün, “Near East Kritik Hastalıklar Sigortası, aşağıdaki tabloda  listelenen hastalıklara karşı teminat vererek sigortalılarımıza finansal açıdan güvence sağlıyoruz. Poliçe Teminat Tablosuna göre, poliçe sahibi olduktan sonra ortaya çıkan kritik hastalıklardan biri için ilk teşhis konduğunda veya ameliyat sonrasında poliçede belirtilen teminat tutarı ödenir. Böylece sigortalı maddi sıkıntı çekmez, zor günlerinde ekonomik konuları düşünmez”  dedi.

Ürün 1 Ürün 2
Cinsiyet Kanseri Kritik Hastalıklar (10 hastalık)
Kadın/Erkek
Kadın Erkek
Meme Prostat Kanser
Rahim Testis Koma
Serviks Penis Koroner Arter Bypass Ameliyatı
Yumurtalık Bronş Kalp Krizi
Fallop tüpleri Akciğer Kalp Kapakçığı Ameliyatı ve İnme
Vajina   Böbrek Yetmezliği
Vulva   Hayati Organ Nakli
    Körlük ve Uzuv Kaybı

Kritik Hastalıklar Sigortasında 2 ayrı ürün’ün lansmanını yaptıklarını ifade eden Ömür Şengün, “ Ürün1, kadın ve erkekler için  farklı “Cinsiyet Kanseri” risklerini içermektedir. Kadınlarda en sık rastlanan kanser çeşidinin meme kanseri, erkeklerde ise prostat kanseri olduğunu; Ürün 2 de ise en sık görülen hastalıklara yer vermeye çalıştıklarını, 10 farklı kritik hastalığı teminat altına adıklarını belirtti. Ürün 1 ve 2’de teminatlara ek olarak yurt içindeki Kara Ambulans giderleri de poliçeye dahildir.

“Near East Hayat Kritik Hastalıklar Sigortası’nda primler seçilen ürüne, teminat tutarına, sigortalının yaşına, cinsiyetine ve sağlık geçmişine göre değişiklik gösterebilir diyen Ömür Şengün, teminatı 100.000TL ve 35 yaşındaki sigortalı için yıllık 147TL ile 454TL arasında prim ödeneceğini belirterek şiddetle tavsiye edeceğim bir üründür” dedi.

Kritik hastalıklar sigortasında poliçeye giriş yaşı min.18 , max. 65 olup yaş ile sigortalılık süresi toplamı 70’i geçemez. Teminatlar, kaza sonucu oluşan durumlar hariç sigortalının kayıt tarihinden itibaren 90 gün sonra başlar ve bu tarihten sonra gerçekleşecek durumlarda yapılacak değerlendirme ile sigortalıya veya yasal varislerine poliçede belirtilen teminat tutarı ödenir.

Poliçe, Near East Bank şubelerine veya şirket merkezine başvuruda bulunup satın alınabilir. Tüm sorular için 444 0 634 aranabilir veya [email protected]‘ dan ulaşılabiliniz.

Lha


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK