Ekonomi

Near East Hayat “Benim Sigortam”la sigortalılara büyük kolaylık sağlıyor

Near East Hayat ve Near East Technology iş birliği ile hayata geçirilen ve Şubat 2021’de devreye alınan, “Benim Sigortam” uygulaması sigortalılara büyük kolaylık sunuyor.

Near East Hayat’ın, sigorta sektöründe ürün ve hizmet ağında gösterdiği bilgi birikimini, teknolojik alt yapısı ve güçlü gelecek vizyonu ile dijital dönüşüm alanında da gösterdiği projesi “Benim Sigortam” da sigortalılar hayat poliçeleri ile ilgili tüm bilgilere doğrudan ulaşabiliyorlar. Sigortalılar, www.neareasthayat.com web sitesi üzerinde yer alan “Benim Sigortam” panelinden kullanıcı adı ve şifre belirleyip giriş yaparak, hayat poliçeleri prim ödemelerinden, tazminat süreçlerine ve mevcut birikimlerine kadar istedikleri bilgileri takip edebiliyor. Near East Hayat, ihtiyaca cevap veren çeşitli sigorta ürünlerini sunmanın yanı sıra satış ve satış sonrası kaliteli hizmet için dijital entegrasyon ile sigortalılarına vereceği hizmetleri arttırıyor.

Near East Hayat, bir yandan sağlık poliçelerini panele dahil etmeye çalışırken, yakında mobil uygulamanın da devreye alınmasıyla “Benim Sigortam”, online işlemlerini daha da genişletecek.   “Hayat Sigortanız ile ilgili tüm bilgiler tek panelde” Kullanıcılar “Benim Sigortam” sayfasına giriş yaptıklarında poliçe adedinden, poliçenin başlangıç-bitiş tarihlerine, hangi teminatların olduğuna ve ödeme planlarına kadar ayrıntılı verileri görebiliyor. Birikimli Hayat Sigortası olan sigortalılarda ise, ne kadar prim yatırdıklarını, yatırdıkları primin ne kadarının yatırıma yönlendiğini ve birikimlerinin ne kadar olduğuna dair kişisel bilgilerine kolaylıkla erişebiliyor.

Ayrıca, Benim Sigortam sayfasından adres veya telefon değişikliği gibi temel bilgilerin güncellenebilmesi için sigortalılar kullanım panelinden online formlara anında ulaşılabiliyor ve operasyon birimine doğrudan evrak gönderimini yine uygulama üzerinden yapabiliyor. Bu yeni uygulama kolay, pratik ve kullanıcı deneyimleri göz önüne alınarak tasarlandı. Near East Hayat Benim Sigortam uygulamasına www.neareasthayat.com  web sitesinden ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan Benim Sigortam butonuna tıklanarak, sisteme kayıtlı telefon aracılığı ile şifre alınıp giriş sağlanabilecek.

Near East Hayat Genel Müdürü Ömür Şengün, “Benim Sigortam Projesi”ni hayata geçirmiş olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Uygulamayı devreye aldığımız Şubat ayından bugüne sigortalılarımızdan uygulamaya ve kullanıma dair büyük ilgi olduğunu gördük. Hizmetlerimizi dijital ortama taşımak ve geliştirmek konusunda yeni atılımlarımız olacak. Grup şirketlerimizden Near East Technology ile çalışmalarımıza devam ediyor, sigortalılarımızın hayat ürünlerinin yanı sıra sağlık ürünlerine dair tüm bilgilere de erişebilmeleri için panele dahil edilmesi konusunda hızla mesafe alıyoruz” şeklinde bilgi verdi.

Voice Kıbrıs Haber/LHA


Benzer Haberler

Küresel piyasalar önümüzdeki hafta BoE’nin faiz kararına odaklandı

Voice Kıbrıs Haber

Döviz piyasalarında son rakamlar

Voice Kıbrıs Haber

Bitcoin’de tarım dışı istihdam yükselişi

NTV

Altın fiyatları hareketlendi!

NTV

Piyasaların merakla beklediği veri açıklandı

AA

Türkiye’de nisan ayı enflasyonu belli oldu

AA