FeaturedKIBRIS

Natalie anısına koştular

Ikaria’da 20 metrelik yükseklikten düşerek hayatını kaybeden 34 astrofizikçi  ve koşucu Natalie Christopher, dünyayı sadece ışıltılı gülüşüyle birleştirmekle kalmadı, aynı zamanda dünyayı birleştirdi.

 

Kıbrıs Haber Ajansı’nda yer alan haberde, dün öğleden sonra, Kıbrıs ve yurtdışındaki yarış dünyası, Cyprus Girls Can üyeleri, triathlet’ler, meslek alanından insanlar, tanıştığı insanlar, her yaştan insan, hem Kıbrıslı hem de dünyanın çeşitli yerlerinde, Kıbrıslı İz Koşucuları ve Runite Lefkoşa’dan bir fikir olan «The `Living Life Joyfully, The Way Natalie Did` run» başlığı altında güzel ve renkli bir zincir oluşturulduğu ifade edildi.

Cumartesi öğleden sonra saat 17: 00’de, ülkenin her yerinden ve tüm dünyadan Natalie’nin koşucuları ve arkadaşları, aynı gökyüzünün altında bir araya geldiler ve sembolik olarak 3 km’den 10 km’ye kadar koştular ve Natalie’nin hayatı neşe ile kucakladığı şekilde kucakladılar.

Organizatörler, Natalie Christopher anısına ana etkinlik olarak Lefkoşa’daki Athalassa Parkı’nı seçti, çünkü günlük koşusunu en çok orada yapmayı seviyordu.

Natalie’nin yaptığı gibi, yaklaşık 10 km’lik bir mesafeyi 2 saat süren Lefkoşa etkinliğinde, tüm Kıbrıslı Derneklerden, Kıbrıslı Türklerden, Cyprus Girls Can üyelerinden koşucular, triatlet, iş alanından insanlar, renkli tişört giyen kişiler, Athalassa Parkı ormanlarında koşup yürüdüler. Yürüyüşlerini yine Natali’nin yaptığı gibi kucaklamayı çok sevdiği favori ağacı olan okaliptüs ağacını kucaklayarak sonlandırdılar.

KHA

Çeviri: Voice Of The Island-2019


Benzer Haberler

Havai fişek kullanımı mercek altında

TAK

8 kundaklama olayına karışan kişi tutuklandı

TAK

Afrodit yatağıyla ilgili öneri ikinci kez reddedildi

TAK

Kadınlar Konseyi’nin 49’uncu kuruluş yılında “Ayak İzleri” sergisi açıldı

TAK

Döviz piyasalarında son rakamlar

Voice Kıbrıs Haber

Üstel ve Yılmaz’dan Ankara’da narenciye için mutabakat zaptı

TAK