FeaturedKIBRIS

Narkotikten 3 ayrı operasyon!

Dün Mağusa ve Alsancak’ta gerçekleşen üç ayrı operasyon sonucu 6 kişi tutuklandı.

Dün saat 15:00 sıralarında, Gazimağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından,  34 yaşındaki şahsa ait ikametgaha arama yapmak maksadıyla girildiği sırada, şahsın polisleri fark etmesi üzerine tasarrufunda bulundurduğu uyuşturucu olduğuna inanılan maddeleri pencereden dışarı attığı tespit edildi. Yürütülen soruşturma kapsamında pencereden atılan uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin, yaklaşık 45 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğu tespit edilmiş ve emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 

Saat 19:30 sıralarında,  Gazimağusa’da 25, 30 ve 29 yaşındaki şahısların kalmakta oldukları ikametgahta Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada, yaklaşık 71 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 

Diğer yandan saat 22:30 sıralarında, Alsancak’ta, Şht. Münür Sokak üzerinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu, 23 yaşındaki bir şahsın tasarrufunda yaklaşık 20 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi bulunarak emare olarak alınmıştır. Yürütülen soruşturma kapsamında mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen 25 yaşındaki bir şahsın kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada ise uyuşturucu madde içiminde kullanıldığına inanılan nargile halinde getirilmiş pet şişe bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK