FeaturedKIBRIS

Narenciyede dolu zararlarının tazmini için karar

Bakanlar Kurulu, Genel Tarım Sigortası Fon Yönetim Kurulu’nun 15 Ocak 2019 tarihli kararı doğrultusunda, meydana gelen doludan zarar gören portakal, mandalina, limon ve greyfurt ürünlerinin, Tarım Dairesi’nden alınan maliyetler doğrultusunda, Genel Tarım Sigortası Fonu Bitkisel Üretim Zorunlu Sigorta Tüzüğü kuralları çerçevesinde tazmin edilmesine karar verdi.

Karara göre ton başına portakala 486TL, mandalinaya 608TL, limona 506 TL ve greyfurta da 405 ödenecek.

YENİ GÜZELYURT HASTANESİ

Bakanlar Kurulu, Yeni Güzelyurt Hastanesi 2’nci etap ihalesi kapsamında olmayıp, yapılması Planlama ve inşaat Dairesi tarafından zaruri görülen ve yüzde 20’yi aşan ilave işler kapsamındaki bazı işlerin yapılmasını onayladı.

HASTANEYE ANJİYO CİHAZI İÇİN ULUSLARARASI İHALE

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Anjiyo Laboratuvarı’nda kullanılmak üzere ivedilikle gereksinim duyulan bir anjio cihazı için uluslararası ihaleye çıkıldı.

Bakanlar Kurulu, tahmini bedeli 4 milyon TL olan anjiyo cihazının ihalesine, KKTC’de kurulmuş olmayan iktisadi işletmelerin de katılabilmesine karar verdi.

(TAK)


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK