FeaturedKIBRIS

Müşavirlikle ilgili yasa tasarı komite…

Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi, bugün toplanarak “Üst Kademe Yöneticiliği Yapan Kamu Görevlilerinin Atanması Hakkında (Değişiklik) Yasa Tasarısı” ve “Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nın genel görüşmesini yaptı. 

Komite, müşavirlikle ilgili yeni düzenlemeler içeren her iki yasa tasarısıyla ilgili çalışmalarına bir sonraki toplantıda devam edecek.

Meclis’ten verilen bilgiye göre komite, bugün saat 10.00’da HP Milletvekili, Komite Başkanı Jale Refik Rogers başkanlığında toplandı. 

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplantısına, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, UBP Milletvekili Komite Başkan Vekili Menteş Gündüz, UBP Milletvekili Özdemir Berova, UBP Milletvekili Resmiye Canaltay, CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli, CTP Milletvekili Fazilet Özdenefe ve HP Milletvekili Hasan Topal ve HP Milletvekili Hasan Büyükoğlu katıldı.

Toplantıda davetli olarak, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Maliye Bakanlığı, Personel Dairesi, Başsavcılık, Kamu Hizmeti Komisyonu, Barolar Birliği, KTAMS, KAMU-SEN, HAK-SEN, KTÖS ve KTOEÖS’ten yetkililer de hazır bulundu. 

 


Benzer Haberler

Gençler polise molotof kokteyli ve taşla saldırdı

TAK

Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını açıkladı

AA

İTT Zirvesi başladı

TAK

Narkotik köpeği geçit vermedi!

Voice Kıbrıs Haber

İMO İş Sağlığı ve Güvenliği Çalıştayı’nın sonucunu açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

12. Mormenekṣe Enginar Festivali başladı

TAK