FeaturedKIBRIS

“Muhalefetle görüşmeler başlatacağız”

Bir süre önce Demokrat Parti’deki genel başkanlık görevinden ayrıldığını açıklayan Lefkoşa Milletvekili Serdar Denktaş, meclisteki muhalefet partileriyle ortak hareket arayışında bulunacaklarını söyledi.

Denktaş, BRT’de katıldığı Gündem Artı programında bu yöndeki düşüncelerini paylaştı.

Hükümetin kurulduğu günden bugüne, rahat bir dönem geçirdiğini, araya meclis tatilinin girdiğini belirten Denktaş, Salı günü Meclis’in açılmasıyla birlikte muhalefet döneminin başlayacağını kaydetti.

Serdar Denktaş, Demokrat Parti’nin 3 milletvekili ile Meclis’te fazla etkin olamadığını belirterek, pazartesi itibariyle muhalefetle görüşmelere başlayacaklarını açıkladı.

Denktaş, “Pazartesi gün YDP’den başlayarak muhalefetle görüşmeler başlatacağız. İç konularda muhalefet anlayışımızı ortaklaştırabilir miyiz? Buna bakacağız. Salı gün de Meclis’te, Tufan ve Cemal Bey’le de görüşeceğim. Bir girişim yapacağız. Yapabilirsek, iç konularda bir birlik arayışına gireceğiz” dedi.

Serdar Denktaş soru üzerine, yapmayı planladıkları şeyin bir girişim olduğunun altını çizerek,mecliste muhalefetin başını çekmek niyeti olmadığını vurguladı.

(BRT)



Benzer Haberler

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

AA

Kıbrıslı Türkler için dulluk maaşının önü açıldı

TAK

İki aracın çarpıştığı kazada, otobüs durağında bekleyen yaya yaralandı

Voice Kıbrıs Haber

42 bin sterlin çaldı, Ercan’dan çıkış yapacağı sırada yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber

Soygun girişiminde bulunan 2 kişi Larnaka Havalimanı’nda yakalandı

TAK

Yağmurlu hava devam edecek

TAK