FeaturedKIBRIS

Motosikletiyle, kırmızı ışıkta duran araca çarptı

Yenişehir trafik ışıklarında, kırmızı ışıkta duran araca yönetimindeki motosiklet ile arkadan çarpan 21 yaşındaki Buğra Ağtaş, kazayı hafif yaralı olarak atlattı

Motosiklet sürücüsünün dikkatsizliği pahalıya mal oldu. Yenişehir trafik ışıklarında, kırmızı ışıkta duran araca yönetimindeki motosiklet ile arkadan çarpan 21 yaşındaki Buğra Ağtaş, kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Kaza, dün sabah saat 09.15 sıralarında, Lefkoşa’da Atatürk Caddesi üzerinde, yönetimindeki 63 AJ 181 plakalı motosikletle batı istikametine doğru dikkatsizce seyreden Buğra Ağtaş’ın, o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden ve yönetimindeki LE 514Z plakalı araçla kırmızı ışıkta duran Kadriye Kerman’ın aracına arkadan çarpması sonucu meydana geldi.

Kaza sonrası hafif şekilde yaralanan motosiklet sürücüsünün yardımına ilk olarak bölgede bulunan vatandaşlar koşarken, ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Buğra Ağtaş’ın ilk yardım tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Kaynak: KIBRIS Gazetesi


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber