FeaturedVOI Özel Haber

Motor tutkunları Girne’de buluştu

 

Girne’de Papageno Bar’ın organizasyonu ve Magictouch’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen MotoFest renkli görüntülere sahne oldu.

Voice of the Island 2017 – İpek Dermuş

Harley Davidson Riders Clup, Muflon Riders, Harley Davidson Owners Group, Wolf Riders, Hells Angels, Vespa Clup Riders ve daha birçok motor kulübün katıldığı Girne MotoFest’te motor sesleri inledi.

 

Adanın dört bir yanından ziyaretçilerin akın ettiği MotoFest’e sadece motosiklet tutkunları değil 7’den 70’e herkes katıldı.

Çeşitli eğlencelerin, gösterilerin ve birçok sürprizin yer aldığı motor festivalinde kurulan çadırlarda konuklar rahat bir şekilde eğlendi.

Karnaval havasında geçen motor festivalinde Kuzey Kıbrıs’ın ilk motor sürüş okulu, NCM Honda’nın direktör’ü Özün Etkin denge becerisine güvenen motorcuları Honda bayrağının altında yavaş sürüş yarışmasına davet etti. Yaklaşık 10 metrelik mesafeyi ayaklarını yere değdirmeden, motoru stop ettirmeden en uzun sürede tamamlayan büyük motor katagorisinde Özhan Olgun, küçük motor katagorisinde Nurullah Kaya Küçük oldu. Kazananlara ödül olarak t-shirt ile bacak çantası verildi.

 

Voice of the Island 2017 – İpek Dermuş


Benzer Haberler

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber

Gazze’ye havadan yardımlar can aldı

NTV

Kıbrıs Rum Savunma Bakanı Palmas “Halkın endişe etmesine gerek yok”

TAK