FeaturedSağlık

Modunuzu yükseltmek için 5 öneri

Bazı günler her şey ters gidiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ya da her şey yolundayken size öyle gelmez. Bu gibi durumlarda o ruh halinden bir an evvel kurtulmak istersiniz. İşte modunuz düşükken yapabilecekleriniz…

CANINIZIN NEDEN SIKKIN OLDUĞUNU ANLAMAYA ÇALIŞIN

Kendinizi kötü hissettiğinizde bunun nedenine odaklanın. Ruh halinizin size verdiği mesajı anlamak için sevdiklerinizin desteği, biraz uyumak ya da uzanmak size iyi gelecektir.

KONTROLÜ ÜSTLENİN

Hayatınızın kontrolünü elinizde tutmak, daha mutlu hissetmenize yardım edebilir. Canınızı sıkan bir şey olduğunda onu kontrol edebileceğinizin ya da çözüm üretebileceğinizin farkında olmak iyi gelebilir.

KENDİNİZE EN UYGUN AKTİVİTEYİ BULUN

Mutsuz hissettiğinizde kendinize en uygun aktiviyeti bulmak ruh halinizi değiştirebilir. Bazen bu tek başına yürüyüş, bazen arkadaşlarınızla vakit geçirmek olabilir.

MÜZİK DİNLEYİN

Modunuz düşükken ruh halinizi iyileştirmek için istediğiniz bir müziği dinleyebilirsiniz. Araştırmalar da müziğin tansiyonu düşürdüğü ve stresi azalttığını gösteriyor.

HİÇBİR ŞEY YAPMAYIN

Bazı günler ne yaparsanız yapın modunuzu yükseltemezsiniz. Böyle durumlarda kabullenmek ve hiçbir şey yapmadan durumun geçmesini beklemek en doğrusudur.


Benzer Haberler

Çavuşoğlu “Soruşturmayı durdurma gibi bir tavrımız yok”

TAK

İncirli “Sahte diplomaları tedavüle süren kamu çalışanları ortaya çıkarılmalı”

TAK

Paskalya Yortusu masası bu yıl daha pahalı

Voice Kıbrıs Haber

Meclis’te onaya sunuşlar yapıldı

TAK

Nöbetçi eczaneler (30 Nisan 2024)

Voice Kıbrıs Haber

Cumhurbaşkanı Tatar: “KKTC’de sağlık alanında önemli aşamalar kaydedilmekte”

Voice Kıbrıs Haber