FeaturedKIBRIS

Mimoza Hotel kapılarını müşterilerine açtı

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkıp dünya geneline yayılan COVID-19 salgını turizm endüstrisini derinden etkiledi. Karantina sürecinin bitmesi ve ülkenin normal sürecine geri dönmesi ile birlikte Mimoza Hotel kapılarını müşterilerine açtı. 

Kusursuz hizmet tutkusuyla çalışıp, müşterilerine kaliteli tatiller sunmak hedefiyle yoluna sağlam adımlarla devam eden Mimoza Hotel, karantina süreci sonrası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanlığı tarafından “ İleri Düzey Hijyen Standartları ve Önlemler Sertifikası”na layık görüldü. 

KKTC’de turistik konaklama tesislerinde uygulanması zorunlu olan İleri düzey hijyen standartlarını başarı ile uygulayarak belgeyi almaya hak kazanan Mimoza Hotel’e sertifikasını Turizm Bakanlığı Müdürü Salih Canseç  takdim etti. Sertifikayı Mimoza Hotel Genel Müdürü Hüseyin Soyer aldı.

Müşterilerinin sağlığı için maske ve koruyucu ekip kullanımına özen gösterdiklerini dile getiren Mimoza Hotel Genel Müdürü Hüseyin Soyer, odaların 12 saat süre ile boş bırakılması gibi koşulların yanı sıra personelin düzenli ateş ölçümü, müdahale planları gibi konularda önlemlerini aldıklarını dile getirdi. 

Değişime liderlik etmeye çalıştıklarının altını çizen Soyer, “kusursuz hizmet tutkusuyla çalışan büyük bir aileyiz. İşimizi daima doğru ve zamanında yaparken yaratıcı ve yenilikçiyiz” ifadesini kullandı. Yaz ayı boyunca Mimoza Hotel de şimdiden yüzde 80 oranında doluluk beklendiğini belirten Soyer, müşterilerine bu yıl unutulmaz bir tatil yaşatacaklarının güvencesini verdi.

(Lha)



Benzer Haberler

Silahla yakalanan şahıslar 6 gün daha tutuklu kalacak

Voice Kıbrıs Haber

Kundaklama olayı ile ilgili iki kaportacının tutukluluk süresi uzatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Tayvan’dan getirdikleri 13 kilo uyuşturucuyla yakalananlara 3 ay hapis cezası verildi

Voice Kıbrıs Haber

Cinsel taciz iddasıyla tutuklanan şahıs teminatla serbet bırakıldı

Voice Kıbrıs Haber

Sahte öğrenci belgesi düzenleyenlerin tutukluluk süreleri uzatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Kartingciler gençlik haftasında yarışacak

Voice Kıbrıs Haber