FeaturedKIBRIS

Merkezi Cezaevi’nde 4 gün açık görüş

Merkezi Cezaevinde bayram nedeniyle 4 gün boyunca açık görüş yapılacak.

Mahkumlar aileleri ile birlikte yemek yiyerek görüşebilecek.

Maske zorunluluğu olacak görüşmelerde, sosyal mesafe kurallarına da uyulacak.

09.00-12.00 ve 13.00-16.00 saatleri arasında 4 gün boyunca 2 periyot şeklinde gerçekleştirilecek görüşmelerde, bugün ağır ceza, yarın ilk periyot ağır ceza, ikinci periyotta hafif ceza, 3. Gün ilk periyot hafif ceza, ikinci periyot hükümsüz, 4. Gün de sadece hükümsüz tutuklular, aileleriyle bir araya gelecek. Merkezi Cezaevi’nden yapılan açıklama şöyle:

“Kurban Bayramı dolayısıyla Merkezi Cezaevi’nde bulunan mahkum ve tutuklular 31 Temmuz – 2 Ağustos tarihlerinde 09:00 ile 16:30 saatleri arasında önceden düzenlenen programa uygun olarak yakınları ile açık görüş yapabileceklerdir.

Açık Görüş’e gidecek ziyaretçiler, Cezaevleri Tüzüğü’nün 119 (5)’inci maddesi uyarınca; tutuklu ve hükümlüler tarafından daha önce cezaevi müdürlüğüne bildirilmiş olan isimler olmak üzere, toplam 5 kişiyi aşmayacak şekilde ziyaret yapabilir.

Açık Görüş ziyaretleri, Merkezi Cezaevi idaresi tarafından düzenlenen program kapsamında 09:00  16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olup, bir ziyaretçinin toplam görüşme süresi 3 saati aşmayacak şekilde olacaktır. Ziyaret gerçekleştirilecek olan mahkum ve tutuklu yakınlarının maske takmaları zorunlu olup, ziyaretçilerin kendini tanıtıcı belge taşımaları ve götürülecek olan yiyeceklerin ziyaret esnasında tüketilebilecek şekilde kısıtlı olması gerekmektedir.”

(TAK)



Benzer Haberler

Türkiye Süper Lig’de şampiyonluk yarışı son iki haftaya kaldı

NTV

İsrail hapishanelerinde Anneler Günü: “Kadınlar işkence görüyor”

NTV

Yedikonuk’a 70 metrelik beton bariyer yapımı tamamlandı

TAK

ABD’de, domuz böbreği nakledilen ilk hasta hayatını kaybetti

AA

Şiddetli yağışlar Gazimağusa’da etkili oldu

TAK

Offroad şampiyonası Altındağlı anı yarışı ile başladı

Voice Kıbrıs Haber