FeaturedKIBRIS

Mağusa’da şüpheli ölüm!

Bugün sabaha karşı Mağusa’da misafir olarak gittiği evin, ikinci katında bulunan balkonundan henüz tespit edilemeyen nedenden dolayı yaklaşık 9 metre yükseklikten beton zemine düşen 36 yaşındaki Agalyyev hayatını kaybetti.

Polisten yapılan açıklamaya göre, sabaha karşı saat 02.00 sıralarında Düzova sakini Türkmenistan uyruklu Agamyrat Agalyyev’in (E-36), Mağusa’da misafir olarak bulunduğu apartmandan 9 metre yüksekten düşerek yaşamını yitirdiği belirtildi.

Polis açıklaması şu şekilde:

“Ani ve Gayri Tabii Ölüm 01.04.2018 tarihinde, saat 02:00 sıralarında, Gazimağusa’da, Düzova’da sakin Türkmenistan uyruklu Agamyrat AGALYYEV (E-36) misafir olarak gittiği Zet Apartmanının ikinci katında bulunan ikametgahın balkonundan, henüz tespit edilemeyen nedenden dolayı yaklaşık 9 metre yükseklikten beton zemine düşerek yaşamını yitirmiştir. Adı edilenin cesedi üzerinde Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan otopsi sonucu ölüm sebebinin yüksekten düşmeye bağlı olarak “göğüs, kafa ve karın travması ile gelişen iç organ yaralanması ve boyun kırılması sonucu” olduğu tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.”


Benzer Haberler

Hristodulidis “Türkiye’nin artık iki devleti değil egemen eşitliği desteklediği söylentileri doğru değil”

TAK

Von Der Leyen “Bütün AB Kıbrıs sorununda Güney Kıbrıs’ın tarafında”

TAK

Creditwest Bank 30. yılında ilkokul çocuklarına yönelik resim yarışması düzenliyor

Voice Kıbrıs Haber

Birçok bölgede 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Türkiye ve Yunanistan sınır kapıları arasındaki yeni köprünün inşasına bu yıl başlanacak

AA

23 ve 47 yaşındaki şahıslar uyuşturucudan tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber