FeaturedKIBRIS

Mağusa ve Lefkoşa’da hırsızlık!

Mağusa ve Lefkoşa‘da 3 ayrı hırsızlık olayı yaşandığı bildirildi.

Polisin açıklaması şu şekilde:

-13.11.2023 tarihinde, Gazimağusa’da Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir işyerine ait araç içerinden, para cüzdanı ile birlikte içerisinde muhafaza edilen toplam 3.000 TL nakit para, kimlik kartları, sürüş ehliyeti ve iki adet çek yaprağının H.M.B.(E-29) tarafından çalındığı tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs benzer suçtan dolayı Poliste tutuklu bulunmaktadır. Soruşturma devam etmektedir.

-06-07 Mart 2024 tarihleri arasında, Gazimağusa’da bir ikametgah içerisinde muhafaza edilen 3 adet mutfak tipi boş tüp gazın çalınması ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen M.G.(E-43) tespit edilerek tutuklanmıştır.  

Bahse konu şahsın yapılan ileri sorgulamasında, söz konusu tüplerin kendisine ait olduğunu beyan ederek Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir markete satmak suretiyle, sahtekarlıkla 1200 TL nakit parayı temin ettiği de tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir

-22 Şubat – 05 Mart 2024 tarihleri arasında, Lefkoşa’da Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir işletmede muhasebeci olarak çalışan T.K.(E-33), müşterilerden toplanan ve kendisine teslim edilen 33.695 TL ile 200 Euro nakit parayı, işletmenin muhasebesine işlemeyip tasarrufuna geçirmek suretiyle çaldığı tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber