FeaturedKIBRIS

Mağusa ve İskele’de asayiş ile trafik denetimleri!

19-20.08.2022 tarihleri, 22:00-02:00 saatleri arasında, Gazimağusa ve İskele Polis Müdürlükleri’nin sorumluluk sahaları içerisinde, asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi. 

Gazimağusa’da gerçekleştirilen denetimlerde, bölgede faaliyet gösteren kahvehane ve gece kulüplerinde gerçekleştirilen kontrollerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmezken, kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimler sonucu, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 7 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ise, toplam 654 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 134 araç sürücüsü rapor edidi.

İskele’de gerçekleştirilen denetimlerde, bölgede faaliyet gösteren eğlence yerleri ve kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimler sonucu, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 7 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ise, toplam 275 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 63 araç sürücüsü çeşitli suçlardan rapor edilmiş olup 1 araç ise trafikten men edildi.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Süratli araç kullanımına yönelik polis denetimleri sıklaştırıldı

TAK

Taçoy “Ülkenin daha iyi bir yönetime ihtiyacı var”

TAK

Trafik yüzünden çıkan kavgada 7 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Ombudsman Çevre Koruma Dairesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ni kusurlu buldu

TAK

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA