FeaturedKIBRIS

Mağusa Mesarya Lions Kulübü Derneği’nde devir teslim töreni gerçekleşti

Mağusa Mesarya Lions Kulübü Derneği, 1 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak olan yeni Lions hizmet dönemi Yönetim Kurulu Devir Teslim Töreni’nini gerçekleştirdi.
1 Temmuz 2019 tarihinde Kulüp Başkanlığı görevini devralan Ln. Fetine Avcı, Covid-19 pandemisi sebebiyle başkanlık görevine 2020 döneminde de devam etmişti.
İki dönem boyunca Kulüp Başkanlığına devam eden Ln. Fetine Avcı dönemlerinde, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Thalassamia Sağlık Merkezi’ni yenileyen Mesarya Lions Kulübü, Avrupa Lions Çevre Fonu alarak İnönü Belediyesi’nin Yeni Park Projesi’nin ağaçlandırma çalışmalarını tamamladı. Diyabet taraması ve diyabet servis aktiviteleri ile tüm dünyada ilk kez verilen Kindess Matters Service Award kazanan Mağusa Mesarya, göz taraması ve çevre aktiviteleri ile iki dönem boyunca başarı grafiğini en yukarıya taşıdı.
Kuzey Kıbrıs’ta ilk kez İngilizce bir isimle kurulan Çocukluk Çağı Kanseri ihtisas kulübü olan Nicosia New Generation Lions Kulübü Derneği’ne sponsor olan Mağusa Mesarya Lions, uzun yıllardır Kıbrıs Rum Kesiminin siyasi engellerine takılan öğretmenlere yönelik Lions Quest Yaşam Becerileri Programı’nı, Nicosia New Generation Lions Kulübü ile birlikte, KKTC Eğitim Bakanlığı’nın onay ve akreditesi ile ülkemize getirmeyi başardı.
Ln. Fetine Avcı’nın iki dönem boyunca başkanlığını yürüttüğü süreçte hayat bulan tüm başarılar, Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği tarafından Mükemmel Kulüp ve Kindness Matters Service Award ile taçlandırıldı.
Osman Ağa Kültür Evi’nde düzenlenen gecenin Tören Yönetmenliğini undistricted area of Cyprus İhtisas Kulüpleri Koordinatörü Ln. Fikret Şendil üstlendi.
Başkan Ln. Fetine Avcı ve çalışma ekibi, tüm yetkileri 1 Temmuz’da göreve gelecek olan Başkan Ln. İbrahim Genç ve yeni Yönetim Kuruluna devretti.


Benzer Haberler

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda yarın motosiklet drag yarışı yapılacak

Voice Kıbrıs Haber

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

YDP yeni Genel Sekreteri’ni belirledi

Voice Kıbrıs Haber

Emekliler Derneği’nde ücretsiz vücut analizi yapılacak

Voice Kıbrıs Haber

Özkunt Sosyal Sigortaları göreve çağırdı

Voice Kıbrıs Haber

Zaroğlu “Bayan Holguin evine dönmelidir”

Voice Kıbrıs Haber