FeaturedKIBRIS

“Lütfen çalışanlar üzerinde oynanan bu oyunu görelim”

CTP Milletvekili Devrim Barçın yüzde 56,76 hayat pahalılığı oranının kamu maaşlarına yansıtılmasının ardından sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Dün akşam yaptığı açıklamasında  “Asgari Ücretlinin, HP oranını bile maaşına almadığı noktada bir vekil olarak aldığım artış kalbimi ağrıtıyor.” diyen Barçın sabah yeniden paylaşımda bulunarak “Asgari ücretlinin hak ettiği HP oranını alamamasının sorumlusu, kamu çalışanı değil o asgari ücrete imza atan bakan ve bunu onaylayan hükümettir” dedi.

Barçın’ın açıklaması şu şekilde:

‼️ BU OYUNU BOZMALIYIZ DOSTLAR
📌 Asgari ücretliyi açlığa mahkum edip, hayat pahalılığı oranını asgari ücrete yansıtmayanlara tek bir kelime bile etmeyip, yayınlanan barem tabloları üzerinden sadece ama sadece kamu çalışanlarına yüklenilmesidir bu ülkede birlikteliği engelleyen.
📌 Bu da bilinçli yapılmaktadır zaten dostlar.
📌 Asgari ücretlinin hak ettiği HP oranını alamamasının sorumlusu, kamu çalışanı değil o asgari ücrete imza atan bakan ve bunu onaylayan hükümettir sevgili dostlar.
📌 Özelde çalışanlara ve asgari ücretlilere hayat pahalılığı oranında artış yapılması gerekliliği üzerine tek kelime etmeyip sadece kamu çalışanlarına yüklenilmesiyle, çalışanları birbirine düşman ederek özel sektör çalışanlarının ve asgari ücretlinin hak ettiği artışı alma mücadelesinin üstü örtülmeye çalışılmaktadır.
📌 Lütfen çalışanlar üzerinde oynanan bu oyunu görelim arkadaşlar.

Benzer Haberler

257 sürücü süratli araç kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

Ailesini aramak için ödünç aldığı telefonu vermeyen şahıs tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Narenciye bahçesinde iş kazası!

Voice Kıbrıs Haber

4 kişi yaralandı, 3 sürücü tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Arif Akkeleş’in ölüm sebebi açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

“Amaç asgari ücreti haziran ayına sarkıtmaksa bunu asla kabul etmeyeceğiz”

TAK