Spor

Lider Görneç tam yol ileri

Lider

YER:Görneç Üç Şehitler Stadı
Hakemler:İhsan Payas, Ömer Köse, Olgun Canik
Görneç:Hasan Bilal, Fırat(Dk 85 Hakan), Hasan Denizalp, Arda, Abdullah, Mehmet, Besim, Necati, Celal(Dk 46 Uğur), Rifat, Levent
Boğaziçi:Murad, Abdullah, Davut, Halil, Kemal, Erhan, Kayhan, Batuhan, İbrahim(Dk 87 Hasan), Ercan, Tahsin
Goller:Dk 49 Levet, Dk 90 Arda (Görneç)


BTM Ligi 3. Grup 8. Haftasında Görneç, Üç Şehitler Stadında konuk ettiği Boğaziçi’ni Levent ve Arda’nın kaydettiği gollerle 2-0 gibi net bir skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapadı.

Görneç aldığı bu 3 puanaın ardından puanını 19 yaparken Boğaziçi  ise 10 puanda kaldı. Görne. 9. Hafta mücadelesinde Yarköy’e konuk olurken Boğaziçi ise sahasında Geçitkale’yi konuk edecek.

Mücadelede iki takım karşılıklı ataklarla başladığı mücadeleye ilk devrede de iki takım gol atma başarısı gösteremeyerek soyunma odalarına 0-0 beraberlikle girdiler. İkinci devreye hızlı başlayan ev sahibi Görneç 49 dakikada Levent’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golü bulmasının ardından oyunu yavaşlatan Görneç geliştirdiği ataklardan verim alamadı. Mücadelenin bitimine saniyeler kala Arda’nın ayağından bulduğu golle skoru 2-0’a taşımayı başaran taraf olurken maçından skoru belirlenmiş oldu. 

 

Kaynak: ARENA SPORKOLİK


Benzer Haberler

3. Mehmet Alptürk Anı Rallisi yapılıyor

Voice Kıbrıs Haber

Baba-kız sprint rallisinde zirvede

Voice Kıbrıs Haber

Hala Sultan Futsal Takımı Türkiye finallerinde

TAK

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

Burhan Yetkili Anı Satranç Turnuvası’nda ödüller verildi

Voice Kıbrıs Haber

Derbide kazanan Fenerbahçe

NTV