FeaturedKIBRIS

Lefkoşa’daki bıçaklı kavgayla ilgili yeni gelişme!

Lefkoşa’da bugün saat 13.00 sıralarında meydana gelen ve 2 kişinin yaralandığı kavgada, 6 kişi tutuklandı 2 kişi de aranıyor.

Polis Basın Sunaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’da Atatürk Caddesi üzerinde, A.E. (E-23), E.B. (E-32) ve B.B. (E-31) bir taraf olup, A.M. (E-32), B.D. (E-25), H.D. (E-27) ve kimliği henüz tespit edilemeyen iki kişi diğer taraf olmak üzere aralarında henüz tespit edilemeyen sebepden dolayı çıkan tartışma sonucu, bir birlerinin vücutlarına elleri ve ayakları ile gelişi güzel vurup kavga ettikleri sırada, B.D. tasarrufunda bulunan bıçak ile E.B’yi vücudunun muhtelif yerlerinden dört kez bıçaklayarak öldürmeye teşebbüs etmiş, H.D. de tasarrufunda bulunan ahşap sopa ile B.B’nin başına vurmak suretiyle adı edileni ciddi şekilde darp etti.

Açıklama şu şekilde:

“Taammüden Adam Öldürmeye Teşebbüs, Yaralama, Kavga ve Rahatsızlık 4.1.2019 tarihinde, saat 13.00 sıralarında, Lefkoşa’da Atatürk Caddesi üzerinde, A.E. (E-23), E.B. (E-32) ve B.B. (E-31) bir taraf olup, A.M. (E-32), B.D. (E-25), H.D. (E-27) ve kimliği henüz tespit edilemeyen iki kişi diğer taraf olmak üzere aralarında henüz tespit edilemeyen sebepden dolayı çıkan tartışma sonucu, bir birlerinin vücutlarına elleri ve ayakları ile gelişi güzel vurup kavga ettikleri sırada, B.D. tasarrufunda bulunan bıçak ile E.B’yi vücudunun muhtelif yerlerinden dört kez bıçaklayarak öldürmeye teşebbüs etmiş, H.D. de tasarrufunda bulunan ahşap sopa ile B.B’nin başına vurmak suretiyle adı edileni ciddi şekilde darp etmiştir. Olayda ağır yaralanan E.B. kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan ameliyat sonrası müşahede altına alınırken, olayda hafif yaralanan B.B. ise tedavisini müteakip taburcu olmuştur. Olaya karışan ve tespit edilen tüm zanlılar tutuklanmış olup, diğer iki zanlı ise aranmaktadır. Soruşturma devam etmektedir.”


Benzer Haberler

Döviz piyasaları düşüşte

Voice Kıbrıs Haber

“Korolar Mağusa’da tınlıyor” şöleni cuma akşamı yapılıyor

TAK

Tatar “Egemenliğimiz kabul edilmeden Kıbrıs konusunda görüşme yapmayacağız”

TAK

Engelliler, Engelliler Haftası etkinliklerini siyah çelenkle başlatıyor

TAK

Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği Başkanı Barlasoğlu oldu

TAK

Creditwest Bank 30 yaşında

Voice Kıbrıs Haber