FeaturedKültür Sanat

Lefkoşa’da sanat çalıştayı düzenlenecek

sanat

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA),  “başkent Lefkoşa’da  konumlandırılması arzu edilen kalıcı ve üç boyutlu heykeller” için işbirliği yaparak bu konuda izlenecek yol haritasını çizmek için çalıştay düzenliyor.

“Lefkoşa İçin Kamusal Alanda Sanat Çalıştayı” 9 Eylül Cumartesi günü halkın katılımına açık olarak düzenlenecek. Çalıştay EMAA Başkent Sanat Merkezi’nde 09:00 – 18:00 saatleri arasında yer alacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, Çalıştayın birlikte hareket etmek, farklı seslerin görüşlerini almak ve ortak aklı yaratmak hedefiyle uzman kişilerle birlikte katılmak ve katkı koymak isteyen herkese açık olacağı belirtildi ve kayıt yaptırmak isteyenlerin 7 Eylül Perşembe, mesai bitimine kadar 228 5221 (dahili 1380 ve dahili 1381) numaralı telefonlardan LTB’ye ulaşabileceği kaydedildi.

Açıklamaya göre, 3 ana başlıkta sunumlar gerçekleştirilecek ve sonrasında 3 masada çalışma grupları oluşturulacak çalıştayda konu başlıkları ve yardımcı sorularla “Lefkoşa İçin Kamusal Alanda Sanat” derinlemesine masaya yatırılacak.



Benzer Haberler

Maliye Bakanı Berova yarın Ankara’ya gidiyor

TAK

Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplandı

TAK

Hız tespit kamerası cezalarının tebliği için ihaleye çıkıldı

Voice Kıbrıs Haber

“Race Fest” Cemsa’da yapıldı

Voice Kıbrıs Haber

Bakanlar Kurulu et ithalatına izin verdi ve vergi muafiyeti kararı aldı

TAK

İsias Otel bilir kişi raporu 9 Eylül Üniversitesi’nde

Voice Kıbrıs Haber