FeaturedKIBRIS

Lefkoşa’da korkutan yangın: 1 kişi zehirlendi!

Lefkoşa’da dün saat 23.30 sıralarında gazlı şohbenin patlaması sonucu çıkan yangında ev sahibi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Polisten verilen bilgi şu şekilde:

“02.11.2019 tarihinde, saat 23.30 sıralarında, Lefkoşa’da Ahmet Yıldıran GÜVENLER’e ait ikametkahın avlusu içerisinde bulunan gazlı şohbenin muhtemelen gaz çakacağından dolayı patlayarak alev alması sonucu, yanında bulunan konu ikametgahın arka odasına alevlerin sıçraması sonucu bir yangın meydana gelmiştir.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu odanın tavan lambirileri, bir adet televizyon tamamen, oda içerisinde bulunan elektrik tesisatı ve sürme cam aleminyum kasası ve camları ile evdeki mutfak odasının tavanında bulunan lambiriler ısıdan dolayı kısmen ve ikametkahın arka bahçesi içerisindeki 4 adet plastik sandalye, 1 adet şohben, 1 adet su motoru ve 1 adet pres kontrol cihazı tamamen yanarak hasara meydana gelmiştir.

Yangın sonucu dumandan zehirlenen Ahmet Yıldıran GÜVENLER Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak yapılan tedavisinden sonra müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.”


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber