FeaturedKIBRIS

Lefkoşa’da kanunsuz kumar ve oyun makinesi!

Lefkoşa’da dün akşam gerçekleştirilen asayiş denetimi sırasında, iki kahvehane ve bir dernek binasında yapılan kontrolde, izinsiz olduğu ve kumar oynatıldığı tespit edilen 3 adet şans oyun makinesi emare olarak alındı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kumar Oynatmak ve Tasarrufunda ve Kontrolünde Kanunsuz Şans Oyun Makinesi Bulundurmak (Gelişme) Dün akşam Lefkoşa’da gerçekleştirilen asayiş denetimi sırasında, iki kahvehane ve bir dernek binasında yapılan kontrolde, izinsiz olduğu ve kumar oynatıldığı tespit edilen 3 adet şans oyun makinesi emare olarak alınmıştır. Şans oyun makinelerini işletmelere tedarik ettigi tespit edilen Ş.D. (E-35) bugün çıkarıldığı Lefkoşa Kaza Mahkemesinde, mahkeme tarafından üç gün tutukluk emri verildi.

Yürütülen ileri soruşturma kapsamında, söz konusu şahsın aracında ve Gayretköy’deki ikametgahında yapılan aramada 8 adet daha şans oyun makinesi bulunarak emare olarak alınırken, iki ayrı kahvehaneye de aynı makinelerden birer tane daha tedarik ettiği tespit edilmiştir. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.”


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber