FeaturedKIBRIS

Lefkoşa ve İskele’de denetim: 2 araç trafikten men edildi

Lefkoşa ve İskele bölgelerinde dün asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirildi.

Lefkoşa’da denetim

Dün 21.00 – 24.00 saatleri arasında, Lefkoşa Polis Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirildi

Denetimler sırasında bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler gece kulüpleri, pansiyonlar, yatı evleri ile halkın yoğun olarak bulunduğu Çağlayan Parkı, Kumsal Park, Barış Manço Parkı, Kafesli Parkı, Yediler Parkı, Ayluga Kilisesi bölgesi, Ermeni Kilisesi bölgesi,Terminal Bölgesi ile seyir halindeki araçlar kontrol edilmiştir.  Denetimler kapsamında,  kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam on altı kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise 432 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 109 araç sürücüsü hakkında ise ileri işleme gidildiği öğrenildi.

İskele’de denetim

Dün 20.00 – 24.00 saatleri arasında, İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirildiği bildirildi.

Denetimler sırasında bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri, kumarhaneler ve alkollü içki satışı yapılan yerler kontrol edilmiş olup, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediği açıklandı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu ise toplam 450 araç kontrol edilmiş, suç işlediği tespit edilen 53 araç sürücüsü hakkında  ileri işleme gidilirken, bir araç sürücüsü alkollü araç kullanmaktan tutuklanırken, iki aracın trafikten men edildiği belirtildi.


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber