FeaturedKIBRIS

Lefkoşa ve İskele’de asayiş ve trafik denetimleri

Dün 21.00-00.00 saatleri arasında, Lefkoşa Polis Müdürlüğü ve İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahalarında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

Lefkoşa’da gerçekleşen denetimlerde, bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, pansiyonlar ve halkın yoğun olarak bulunduğu park vb. yerlerde denetimler gerçekleşmiştir. Denetimler kapsamında kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 17 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidilirken, Haspolat Bölgesinde gerçekleşen denetimlerde ise KKTC’de izinsiz ikamet eden 10 kişi tespit edilerek tutuklandı..

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 750 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 145 araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidildi.

İskele’de gerçekleşen denetimler sonucu bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler ve bahis evleri kontrol edilmiş ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 405 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 40 araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidildi.


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber