FeaturedKIBRIS

Lefkoşa ve İskele’de asayiş ve trafik denetimi

26-27 Nisan’da 21:00-01.00 saatleri arasında Lefkoşa ve İskele Polis Müdürlükleri sorumluluk alanlarında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

Lefkoşa bölgesinde faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, pansiyonlar, işçi yatı evleri, kahvehaneler, halkın yoğun olarak bulunduğu Çağlayan Parkı, Kumsal Park, Barış Manço Parkı, Kafesli Parkı, Yediler Parkı, Ayluga Kilisesi bölgesi, Ermeni Kilisesi bölgesi ve Otobüs terminali bölgesinde denetimler gerçekleştirildi.

Denetimler kapsamında kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 12 kişinin tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildiği bildirildi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 510 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 129 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

İskele bölgesinde faaliyet gösteren kumarhaneler ve bet ofislerde gerçekleştirilen denetimler sonucu kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 1 kişi tespit edilerek aleyhinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 260 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 40 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken muhtelif suçlardan dolayı iki araç trafikten men edildi.


Benzer Haberler

12. Uluslararası Kıbrıs İşçi Filmleri Festivali başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Sahte pasaporttan tutuklanan karı koca mahkemeye çıkarıldı!

Voice Kıbrıs Haber

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı

AA

Kıbrıs’ın Kanatları sergisi YDÜ’de yarın ziyarete açılacak

Voice Kıbrıs Haber

Lefke Polis Karakolu telefon hatları devre dışı kaldı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs mahkemelerinde ABD-Rusya gerilimi

TAK