FeaturedKIBRIS

Lefkoşa ve İskele’de asayiş ve trafik denetimi!

22-23.03.2022 tarihleri, 21:00-01:00 saatleri arasında, Lefkoşa ve İskele Polis Müdürlükleri sorumluluk alanları içerisinde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

Polisten alınan bilgilere göre yapılan denetimler sonucunda

Lefkoşa’da; faaliyet gösteren pansiyonlar, kahvehaneler ve gece kulüpleri kontrol edilmiş ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Kumarhanelerde yapılan kontrolde ise, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olduğu halde kumarhanede bulundukları tespit edilen 15 kişi aleyhinde yasal işlem başlatılmıştır. 

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu 970 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 311 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatılırken, 22 araç ise trafikten men edilmiştir. 

İskele’de; faaliyet gösteren kumarhanelerde yapılan kontrolde, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olduğu halde kumarhanede bulundukları tespit edilen 9 kişi aleyhinde yasal işlem başlatılmıştır. 

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu 180 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 30 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatılmıştır. 


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK