FeaturedKIBRIS

Lefkoşa ve İskele’de asayiş ve trafik denetimi

23-24.11.2021 tarihleri, 21:00 – 01:00 saatleri arasında, Lefkoşa ve İskele Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

Lefkoşa’da gerçekleştirilen denetimlerde bölgede faaliyet gösteren bahis evleri, pansiyonlar, restoran, kafe- bar, meyhaneler,  marketler,  alkollü içki satışı yapılan mekanlar ile gece kulüpleri kontrol edilmiş ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediği belirtildi.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 19 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde; toplam 540 araç kontrol edilmiş, suç işlediği tespit edilen 153 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, 10 araç ise trafikten men edildi.

İskele’de gerçekleştirilen denetimlerde, bölgede faaliyet gösteren eğlence mekanları ve kumarhaneler kontrol edilmiş olup herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde; toplam 320 araç kontrol edilmiş, suç işlediği tespit edilen 67 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, bir araç ise trafikten men edildi.

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

Alkollü sürücülerin neden olduğu kazalar ucuz atlatıldı!

Voice Kıbrıs Haber

1 sürücü tutuklandı, 27 araç trafikten men edildi

Voice Kıbrıs Haber

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yarın toplanacak

TAK

11 bin sterlin ve 180 bin TL çalan kadın tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Aracın çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu’nun istifası için yine sokaklara indi

AA