FeaturedKIBRIS

Lefkoşa ve Girne’de trafik kazası!

Dün saat 23:30 sıralarında, Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, 27 yaşındaki bir şahıs 199 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki KA 319 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada Sanayi Caddesi yol kavşağındaki trafik ışıklarına geldiğinde, tarafında kırmızı ışık yandığı halde ışığa uymayıp dikkatsizce çembere giriş yapması sonucu, o esnada tarafında yeşil ışık yandığı için cadde üzerinde batı istikametine doğru seyreden 55 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki SU 357 plakalı salon aracın sağ yan kısmına çarptı.

Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer yandan dün saat 21:00 sıralarında, Girne’de Su Kemerleri Sokak üzerinde, 40 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki SH 002 plakalı araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu yolun solunu muhafaza etmeyerek yolun sağına geçmiş ve o esnada karşı istikametten 227 miligram alkollü içki tesiri altında seyretmekte olan Tolga 43 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki FL 101 plakalı salon aracın sağ ön kısmına çarptı.

Kaza sonucu yaralanan olmadı. FL 101 plakalı araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK