FeaturedKIBRIS

Lefkoşa ve Girne’de trafik kazası!

Bugün Lefkoşa ve Girne’de gerçekleşen iki trafik kazası sonucu 3 kişi tutuklandı.

Polisten alınan bilgilere göre, saat 03:30 sıralarında, Lefkoşa’da Tabak Hilmi sokak üzerinde,37 yaşındaki bir şahıs  166 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki MC 872 plakalı araç ile Girne Caddesi yol kavşağı istikametine doğru seyrettiği sırada, kavşağa geldiğinde durmadan dikkatsizce anayola giriş yapması sonucu, o esnada sağından Girne Caddesi üzerinde güney istikametine doğru 70 miligram alkollü içki tesiri altında seyreden 61 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki LV 283 plakalı aracın sol ön kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle LV 283 plakalı araç, yolun doğu kısmına doğru savrularak iki adet aydınlatma direğine de çarpıp durdu. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Her iki araç sürücüsü de tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Diğer yandan saat 02:30 sıralarında, Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde, 19 yaşındaki bir şahıs 98 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki HR 220 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kuzey kısmından yoldan çıkarak bir mağazanın vitrin camına çarptı.

Akabinde, saat 03:00 sıralarında, aynı cadde üzerinde, 54 yaşındaki bir şahıs yönetimindeki RP 096 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu aynı cadde üzerinde daha önceden meydana gelen trafik kazasındaki hasarlı HR 220 plakalı salon aracı almak için bekleyen 28 yaşındaki şahıs yönetimindeki TUC 802 plakalı araç taşıyıcı aracın açık durumdaki kasasına çarptı. Her iki kaza sonucu yaralanan olmadı. HR 220 plakalı araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.



Benzer Haberler

6 ve 7 yaşındaki iki kız çocuğuna cinsel tacizde buluna zanlı “Sarhoştum hatırlamıyorum”

Voice Kıbrıs Haber

Yeni asgari ücret 29 bin 640 TL

TAK

Naimoğulları “Yarın daha sert geleceğiz”

TAK

Bu güzergahı kullanacak sürücülerin dikkatine!

Voice Kıbrıs Haber

Minareliköy’de infiale neden olan olay!

Voice Kıbrıs Haber

Taşınmaz Mal Edinme ve Uzun Vadeli Kiralama (Yabancılar) (Değişiklik) Yasa Tasarısı oyçokluğuyla geçti

TAK