FeaturedKIBRIS

Lefkoşa ve Girne-Alsancak yolunda kaza!

Dün ve bugün Lefkoşa ve Girne-Alsancak Çevre Yolu’nda, alkollü sürücüler kazaya sebep oldu.

Polisten alınan bilgilere göre, dün saat 18:00 sıralarında, Lefkoşa’da Dr.Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde bulunan Alpet Petrol istasyonu içerisinde, güney istikametine doğru 91 mlg alkollü içki tesiri altında yönetimindeki LG 140 plakalı salon araç ile seyreden 51 yaşındaki şahıs seyretmekte olduğu yol üzerinde bulunan Dr. Fazıl Küçük Bulvarı yol kavşağına geldiğinde tek yön levhasına riayet etmeden Dr.Fazıl Küçük bulvarına giriş yapması sonucu o esnada aynı cadde üzerinde çift şeritli yolda soldan birinci şerit içerisinde batı istikametine doğru seyreden ve tarafında yeşil ışık yandığı için yoluna devam eden Mehmet Veysel GÖRMEZ (E-36) yönetimindeki SD 966 plakalı kamyonet aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır.

Çarpışmanın etkisi ile yol içerisinde kontrolsüzce savrulan LG 140 plakalı araç, o esnada Kemal Aksay Caddesi üzerinde kuzey istikametine doğru seyreden ve seyretmekte olduğu yol üzerinde bulunan Alpet ışıklarına geldiğinde tarafında kırmızı ışık yandığı için beklemekte olan Ferzan KALÇAY (K-35) yönetimindeki VA 342 plakalı salon aracın sağ yan kısmına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer yandan bugün saat 04:00 sıralarında, Girne-Alsancak Çevre Yolu 4-5 kilometreleri arasında,  25 yaşındaki sürücü  232 mlgr alkollü içki tesitri altında, yönetimindeki NT 547 plakalı salon araç ile Alsancak istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu gidiş istikametine yolun solundan çıkış yaparak bir ikametgahın bahçe duvarına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Araç sürücüsü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

DAÜ Tıp Fakültesi’nin “Deniz Yıldızı Projesi” hayata geçiyor

TAK

DAÜ-SEN’in 40. Olağan Genel Kurulu yapıldı

TAK

Brent petrolün varil fiyatı 83,88 dolar

TAK

Aziz George Kilisesini tanıyıp tanıtma etkinliği yarın gerçekleştiriliyor

TAK

KTGB’den Bakanlar Kurulu’na BRTK’da yeni yönetim kurulu üyelerini belirleme çağrısı

Voice Kıbrıs Haber

Alas: “Önemli olan maaş artışı değil, alım gücünün artırılması”

TAK