FeaturedKIBRIS

Lefkoşa, Mağusa ve Çatalköy’de uyuşturucu!

Lefkoşa, Mağusa ve Çatalköy’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü tarafından yapılan 3 ayrı operasyon sonucu 3 kişi tutuklandı.

Lefkoşa’da Metehan Geçiş noktasında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ile Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından dün saat 17:00 sıralarında gerçekleştirilen müşterek operasyon sonucu 1 kişi “kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu”ndan tutuklandı.

Polisten alınan bilgilere göre, Kıbrıs’ın güneyinden kuzeyine giriş yapan 43 yaşındaki bir şahsın üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 3 gram ağırlığında “kokain” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Saat 19:00 sıralarında, Gazimağusa’da, 47 yaşındaki bir şahsın kullanımındaki araçta Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada; yaklaşık 35 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde metamfetamin türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 adet cam pipo bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Çatalköy’de, 62 yaşındak bir şahıs kalmakta olduğu ikametgahta polis tarafından yapılan aramada; içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan iki adet sarma sigara, yaklaşık 1.5 gram ağırlığında kokain türü ile yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet banknot, 2 adet pipet, 1 adet kredi kartı ve 2 adet şeffaf naylon bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK