FeaturedKIBRIS

Lefkoşa-Mağusa ana yolunda zincirleme kaza!

Lefkoşa-Mağusa ana yolunda dün akşam zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Polisten alınan bilgilere göre, dün akşam saat 20:30 sıralarında, Lefkoşa–Gazimağusa anayolunun 0-1 km’leri arasında , 25 yaşında bir erkek şahıs yönetimindeki araç ile soldan ikinci şerit içerisinde Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada, önünde aynı istikamete doğru seyreden 41 yaşındaki bir erkek şahıs yönetimindeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolsüzce sol şeride geçen 25 yaşındaki sürücünün aracı, soldan birinci şerit içerisinde Gazimağusa istikametine doğru seyreden 21 yaşındaki bir kadın yönetimindeki araca çarpıp yolun solunda çıkarak bariyerlere çarpıp durdu.

Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden 21 yaşındaki bir kadın sürücü yönetimindeki araç ise önünde seyreden 71 yaşındaki bir erkek şahsın yönetimindeki araca çarpıp, yolun sağına geçerek 41 yaşındaki sürücünün aracına çarpıp durdu.

Kazaya karışan araçların gerisinden gelen 55 yaşındaki bir sürücü yönetimindeki araç ise kaza sonrası yol içerisinde duran kazaya karışan iki araca çarpıp durdu. Kaza sonucu yaralanan olmadı.

Meydana gelen trafik kazası neticesinde yol ulaşıma kapandığından dolayı, Mağusa yönünde doğru gidecek sürücüler için ulaşım, Hamitköy Çemberinden itibaren trafik akışına kapatılarak ulaşım, Hamitköy güzergahından kuzey çevre yolu üzerinden sağlandı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam etmektedir.

Voice Kıbrıs Haber

Fotoğraf: BRTK


Benzer Haberler

Nijerya’da düzenlenen saldırılarda Sivil Ortak Görev Gücünden 25 kişi öldü

NTV

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (29 Nisan 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Arıklı: “Bu kurultay YDP’nin gerçekten yeniden doğuşu olacaktır”

TAK

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber