FeaturedKIBRIS

Lefkoşa, Gönyeli ve Güzelyurt’ta uyuşturucudan 4 kişi tutuklandı

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgilere göre, dün Lefkoşa, Gönyeli ve Güzelyurt’ta “kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu”ndan 4 kişi tutuklandı.

  • 27.10.2022 tarihinde, saat 13:00 sıralarında, Lefkoşa’da Şht. Mustafa Ahmet Ruso Caddesi üzerinde devriye halinde bulunan trafik ekipleri tarafından şüpheli olarak tespit edilen bir kişinin tasarrufunda, yaklaşık 100 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde tütünle karışık uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sarma sigara bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 

  • 27.10.2022 tarihinde, saat 14:30 sıralarında,  Gönyeli’de, Ulus Sokak üzerinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu bir şahsın tasarrufunda, yaklaşık 13 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 

  • 27.10.2022 tarihinde, saat 16:00 sıralarında, Güzelyurt’ta Atatürk Caddesi üzerinde, bir kişi tasarrufunda bulundurduğu ve içeriğinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 5 adet hapı bir şahsa verdiği esnada polis tarafından suçüstü tespit edildi.

Her iki şahıs  tutuklanmış olup, yürütülen soruşturma kapsamında şahsın ikametgahında yapılan aramada aynı tür haplardan 92 adet daha bulunarak emare olarak alındı.

Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Süratli araç kullanımına yönelik polis denetimleri sıklaştırıldı

TAK

Taçoy “Ülkenin daha iyi bir yönetime ihtiyacı var”

TAK

Trafik yüzünden çıkan kavgada 7 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Ombudsman Çevre Koruma Dairesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ni kusurlu buldu

TAK

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA