FeaturedKIBRIS

Lefkoşa Fotomaraton Fotoğraf Yarışması gerçekleştiriliyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Yıltan Taşçı Akademi iş birliğinde ikincisi düzenlenecek Lefkoşa Fotomaraton Fotoğraf Yarışması, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.

Lefkoşa’nın belgelenmesi, tanıtımı ve fotoğraf sanatının geliştirilmesi, LTB sınırları içerisindeki kültürel değerlerin, tarihî ve turistik mekânların, şehir dokusunun ve yaşamının fotoğrafçı gözünden yansıtılması amacıyla düzenlenen yarışmaya katılmak isteyen fotoğrafçılar 6-8 Eylül tarihleri arasında başvurularını LTB Halkla İlişkiler Birimi’ne yapabilecek. 

Yarışmacılar 9-10 Eylül’de Lefkoşa’yı fotoğraflayacak

Konunun Lefkoşa olarak belirlendiği yarışmada serbest-renkli kategorisindeki fotoğraflar 12 Eylül tarihinde Nilgün Güney, Emel Sefer, Mehmet Türkelman’dan oluşan seçici kurul tarafından değerlendirmeye alınacak. 

Ödül kazananlar ile sergilemeye değer görülen eserlerin de yer alacağı ödül töreni ve sergi açılışı 3 Ekim 2023 Salı günü saat 19.00’da Merkez Lefkoşa Sergi Salonunda yapılacak. 

9 Eylül 2023 Cumartesi saat 00.01 tarihinde başlayacak ve 10 Eylül 2023 Pazar gün 00.00 saatinde sona erecek yarışmada fotoğraflar bu süre içerisinde çekilmiş olup yarışmaya teslim edilecek en az 3 en çok 5 fotoğraf, 11 Eylül 2023 Pazartesi mesai saatleri içerisinde Halkla İlişkiler Birimi’nde “fotoğraf teslim formu” doldurularak teslim edilmelidir. 

Yarışmayla ilgili şartname ve ayrıtılı bilgilere 60 85 301 numaralı telefondan ve   www.lefkosabelediyesi.org web sitesi Etkinlikler bölümünden ulaşılabiliyor. 

Bu yıl “Burçin Özkuş Özel Ödülü” ve “Zerrin Erdilek Özel Ödülü” de verilecek

Seçici kurul bu yıl 1.’lik (5.000 TL), 2.’lik (3.000 TL) ve 3.’lük (2.000 TL) ödülünün yanı sıra iki esere “Burçin Özkuş Özel Ödülü” (1.000 TL) ve “Zerrin Erdilek Özel Ödülü” (1.000 TL) verecek. Seçici kurul, değerlendirme sonucunu iki nüshadan oluşan ‘’Değerlendirme Tutanağı” ile saptayacak ve bu tutanak seçici kurul üyelerince imzalanacaktır. 


Benzer Haberler

DAÜ-SEN’in 40. Olağan Genel Kurulu yapıldı

TAK

Brent petrolün varil fiyatı 83,88 dolar

TAK

Aziz George Kilisesini tanıyıp tanıtma etkinliği yarın gerçekleştiriliyor

TAK

KTGB’den Bakanlar Kurulu’na BRTK’da yeni yönetim kurulu üyelerini belirleme çağrısı

Voice Kıbrıs Haber

Alas: “Önemli olan maaş artışı değil, alım gücünün artırılması”

TAK

Elazığ’da 4 büyüklüğünde deprem

TAK