Teknoloji

LED’li takma kirpiklerle karşınızdakinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz

Giyilebilir teknolojinin son örneği olarak karşımıza çıkan LED kirpikler, son zamanların merak edilen güzellik trendi haline dönüştü.

Tien Pham’ın tasarladığı, Kickstarter projesi olarak başlatılan F. Lashes Interactive LED Kirpikleri,  kısa sürede hedeflediği 40 bin dolara ulaşmayı başardı.

LED kirpiklerin üzerindeki ışıklar, 3.3 voltluk küçük bir saat bataryası ile güçlendirilmiş olup aynı zamanda yaklaşık dört saat pil ömrü veriyor. Ayrıca kirpikler ısınmıyor ve cerrahi bir müdahale gerektirmeden, normal kirpik yapıştırıcısıyla yapıştırılabiliyor.

Kafanızın arkasındaki pil yuvası ve kulaklarınızın arkasına gizlenmiş kablolar ile takabileceğiniz, yedi farklı renk seçeneğine ve beş farklı yanma şekline sahip olan bu kirpikler,  kafa hareketlerinizi algılayarak belirli bir ritimle senkronize olarak  yanabilir, teker teker, aynı anda veya her bir LED bağımsız şekilde yanıp sönebilir.

Tüm gözleri üzerinize çevirecek ve uzaktan da farkedilmenizi sağlayacak Led’li takma kirpiklerin çifti Kickstarter’da 40 dolara satışta.


Benzer Haberler

Dijitalleşen dünyada bağımlılık tehlikesi

AA

WhatsApp’a yeni özellik: İnternetsiz kullanılabilecek

NTV

X/Twitter’a erişim problemi yaşanıyor

NTV

DAÜ, “Yapay Zeka Zirvesi”ne ev sahipliği yapacak

TAK

Darbe aldıkça sertleşen malzeme geliştirildi

TRT

Çip savaşı kızışıyor

Voice Kıbrıs Haber