FeaturedKIBRIS

Land Rover 70.yılını kutluyor

Dünyayı değiştirmek, her türlü arazi koşuluyla başa çıkmak ve kalpleri fethetmek üzere 70 yıl önce yola çıktı.

1948’den bu yana Land Rover, 4×4’ler üretmektedir. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar ve Range Rover Evoque, her biri dünyadaki SUV sektörlerinin temsilcileri ve bu model aralığının yüzde 80’ini 100’den fazla ülkeye ihraç ediyor.

Dünya çapında ikonik bir marka olan Land Rover 70 yıllık tarihinde efsane olmayı başardı, Defender modeliyle belirgin hat çizgilerini bozmadan 2018 yılında tüm modellerin birleşimi olarak Range Rover Velar modeliyle karşımıza çıktı, tarihini günümüz teknolojisiyle bileştirerek göz doldurmaya devam ediyor.

Tüm dünyada 30 Haziran Dünya Land Rover Günü’nde coşkuyla kutlandı, 70. yılın heyecanı ile klasik Land Rover’lar caddeleri süsledi.  Land Rover’ın klasik uzmanları ise, ilk seri araçları bu sene restore etmek için harekete geçti.

Kuzey Kıbrıs’ta Jaguar Land Rover distrubütörü olan Borusan Oto Kıbrıs bu yıl 10.yılını kutlarken Land Rover 70.yılını kutluyor, satış ve servis bölümünün bu özel tarihlere vurgu yapan kampanyalarından faydalanmak için Borusan Oto Kıbrıs showroomu ziyaret edebilirsiniz.


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber