FeaturedKIBRISSpor

KYOFF Ödül Gecesi yapılıyor

Tamamlanan 2019 sezonunun ardından Kyrenia Offroad Derneği (KYOFF), Offroad Ralli-Raid ve Offroad Ralli Sprint şampiyonalarında dereceye girenlere kupalarının verileceği ödül gecesini gerçekleştiriyor

2019 sezonunun tamamlanmasının ardından, Kyrenia Offroad Derneği’nin organize ettiği 2 şampiyonanın ödülleri veriliyor. Bu akşam (21 Aralık 2019 Cumartesi akşamı) 19.30’da başlayacak olan Balo, Girne’de bulunan Lord Palace Hotel’de yapılacak.

Ödül alacak olanların ve üyelerin yanı sıra dileyen herkesin bilet alarak katılabileceği gecede; Offroad Ralli-Raid Şampiyonası, ralli şampiyonları Musa Ersoy-Ramadan Kıral ikilisi, raid pilotlar şampiyonu Mustafa Fırat Gümüş, raid co-pilotlar şampiyonu Yakup Yücel, Macera şampiyonları Iraz Tuğberk-Özmert Ersin ikilisi, Takımlarda ve sınıflarda dereceye girenler kupalarını alacak. Ayrıca bu sezon KYOFF çatısı altında 3 yarışlık şampiyona şeklinde yapılan Offroad Ralli-Sprint Şampiyonası, Otomobil genel klasman şampiyonları Ahmet Baştaş-Doğa Koyuncu ikilisi, SSV Şampiyonları Edim Macila-Güner Şevketoğlu ikilisi ile Takımlar ve Sınıflarda dereceye girenler kupalarını alacak.

(KYOFF- Voice of the Island)


Benzer Haberler

257 sürücü süratli araç kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

Ailesini aramak için ödünç aldığı telefonu vermeyen şahıs tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Narenciye bahçesinde iş kazası!

Voice Kıbrıs Haber

4 kişi yaralandı, 3 sürücü tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Arif Akkeleş’in ölüm sebebi açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

“Amaç asgari ücreti haziran ayına sarkıtmaksa bunu asla kabul etmeyeceğiz”

TAK