FeaturedKIBRIS

Kuzucuk, İskele ve Demirhan’da hırsızlık!

Kuzucuk, İskele ve Demirhan’da yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili yeni gelişmeler ve tutuklananlar olduğu bildirildi.

Polisten alınan bilgilere göre, 13 ve 15 Ekim 2023 tarihinde, İskele ve Kuzucuk’ta bulunan iki ayrı ait ikametgahın bahçesinden toplam 5 adet ev tipi tüp gaz çalınması ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada, meselede tutuklu bulunan zanlı 43 ve 28 yaşlarındaki iki kişinin İskele ve Aygün’de bulunan üç ayrı ikametgahın bahçesine de izinsiz olarak girip, toplam 8 adet daha ev tipi tüp gazı da çaldıkları tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

15-16 Ekim 2023 tarihleri arasında, İskele’de bulunan bir ikametgahın bahçesine izinsiz olarak girilip mülke tecavüz edildikten sonra, bahçe içerisinde muhafaza edilen bir adet odun kesme makinesi çalındı. Olay Polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 62 yaşındaki şahıs tespit edilerek tutuklandı. Soruşturma devam etmektedir.

1 Ekim.2023 tarihinde, Demirhan’da faaliyet gösteren bir süpermarkete müşteri olarak giden bir şahıs tarafından, kozmetik reyonunda satışa sunulan muhtelif markalarda toplam 642,30 TL değerindeki kozmetik ürünleri çalındı. Olay Polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen 39 yaşındaki şahıs tespit edilerek tutuklandı. Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Görevden alma ve atamalar devam ediyor!

Voice Kıbrıs Haber

1 kişi daha aranıyor!

Voice Kıbrıs Haber

1 Mayıs İşçi Bayramı bugün kutlanıyor

TAK

Gönyelide bir kasabın faaliyeti durduruldu!

BRT

Havayolu şirketi, binlerce kişinin kişisel bilgilerini yanlışlıkla açıkladı

AA

Aynı yöntemle daha önce de uyuşturucu temin etti!

Voice Kıbrıs Haber