FeaturedKIBRIS

Kuzey’de aranıyor, Solomos hayatta mı?

Kıbrıslı Rum Solomos Apostolidis, 28 Mart Çarşamba günü aracıyla Bostancı sınır kapısı üzerinden Kuzey Kıbrıs’a geçti ve kayıplara karıştı. Ailesi Apostolidis’in hayatından endişeli.

Voice Of The Island-2018

Güney Kıbrıs haber kaynaklarına göre, 3 gündür haber alınamayan Apostolidis’in ailesinin hayatından endişe ettiğini, kuzeyde bir cinayete kurban gitmiş olabileceği yönünde Güney Kıbrıs polisine kayıp bilgisi verdiği,  polisin ise halka kayıp kişiyle ilgili yardım çağrısında bulunduğu belirtildi.

Apostodilis’in ailesi polise verdiği ifadede, Apostodilis’in hergün Kuzey Kıbrıs’ta geçiş yaptığını ve  bir şahısla buluşarak kumar oynamaya gittiği de kaydedildi.

Haber kaynaklarına göre Apostolidis, en son 28 Mart’ta Girne’de 22 yaşlarında bir kişiyle görüldüğü, kişinin daha sonra ülkeyi terk ettiğine dair iddialar da yer alıyor.

Kuzey Kıbrıs Polis Basın Subaylığı  ise 28 Mart 2018 tarihinde yaptığı açıklamayla, saat 11:30 sıralarında, MET 470 plakalı araç ile Bostancı sınır kapısı üzerinden, Kıbrıs’ın güneyinden kuzeye geçiş yapan  Solomos APOSTOLİDİS’ten (E-65), 2 gündür haber alınamadığı duyurmuştu.

Voice Of The Island-2018

 


Benzer Haberler

YDP Kurultayı’nda oylama yapılıyor… Sandıklar 20.00’de kapanacak

TAK

Hristodulidis “Türkiye’nin artık iki devleti değil egemen eşitliği desteklediği söylentileri doğru değil”

TAK

Von Der Leyen “Bütün AB Kıbrıs sorununda Güney Kıbrıs’ın tarafında”

TAK

Creditwest Bank 30. yılında ilkokul çocuklarına yönelik resim yarışması düzenliyor

Voice Kıbrıs Haber

Birçok bölgede 5 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Türkiye ve Yunanistan sınır kapıları arasındaki yeni köprünün inşasına bu yıl başlanacak

AA