FeaturedKIBRIS

“Kültürel Değerlerimize Sahip Çıkan Girişimci Kadınlar Yarışması”na son başvuru 12 Kasım

Girişimcilik Haftası nedeniyle Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği ile Yenierenköy Belediyesi işbirliğinde organize edilen “Kültürel Değerlerimize Sahip Çıkan Girişimci Kadınlar Yarışması” ilk kez bölge kadınları arasında gerçekleştirilecek.

Yenierenköy Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, tüm dünyada, 8-14 Kasım arasında 178 ülkeyle aynı anda kutlanan, Girişimcilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği, Yenierenköy Belediyesi işbirliğinde bu yıl bölge kadınlarının kendi kültür değerlerine sahip çıktığını gösterme imkânını sunmak istedi.
Bu çerçevede Kurum İçi Girişimcilik, Ticari Girişimcilik, Sosyal Girişimcilik, Devlet (Kamu) Girişimcilik, Teknolojik Girişimcilik konu başlıkları ile kadınların “Kendi girişimci hikayelerini” anlatabilecekleri belirtildi.

Kadınların önce kendilerine sonra kızlarına ve ülke kadınlarına örnek olmaları için cesaretlendirici ve kültür değerlerine sahip çıktıklarını göstermek açısından önemli bir adım olduğu kaydedilen yarışma sonucunda kadınlara para ödülü verilecek.

Yarışmaya katılacakların telefon ile 3 dakikayı geçmeyecek bir video veya 2 A4’ü geçmeyecek yazı ile 12 Kasım saat 14:00’e kadar, 0533 840 00 05 veya [email protected] telefon ve adresine başvuru yapması gerekiyor.

Voice Kıbrıs Haber/TAK


Benzer Haberler

Evlendiği kadının erkek olduğu ortaya çıktı!

NTV

“Shakespeare’in Hayaleti” oyununa Türkiye’den davet

Voice Kıbrıs Haber

Siyasi partiler diyaloğunun 35’inci yılında 35’inci barış fidanı Ledra Palace’ta dikildi

TAK

Döviz piyasalarında son rakamlar

Voice Kıbrıs Haber

Dünya Göçmen Kuşlar Günü’nde etkinlik düzenleniyor

Voice Kıbrıs Haber

2 zanlı cezaevine gönderildi!

Voice Kıbrıs Haber