CoronavirüsFeatured

KTTO’dan iş dünyasına çağrı

Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Pazartesi gününden itibaren açılacak olan iş yerlerine Covid-19 önlemleri konusunda çağrıda bulundu.

KTTO’dan yapılan açıklama şu şekilde:

“KKTC Hükümeti, Covid-19 salgınının önlenmesi ile ilgili olarak alınan önlemlerin belli bir oranda başarı sağlaması üzerine iş yerlerini kademeli ve kontrollü olarak açma kararı almıştır. 4 Mayıs Pazartesi gününden itibaren, zorunlu ihtiyaçlarımızın karşılanmasını teminen çalışmaya devam eden iş yerlerimize yenileri eklenecek ve hayatımız kısmen de olsa normalleşecektir.

Salgınla mücadelenin bu aşamaya ulaşmış olması toplumsal bir başarıdır. Bu başarı, salgın ile mücadelenin gerektirdiği kararların zamanında alınması ve bu kararlara gereğince uymamızın bir sonucudur. Bu başarıyı devam ettirmek için, iş yerlerinin açılması ile ilgili kurallara ve diğer sağlık önlemlerine titizlikle uymaya devam etmemiz gerektiği de açıktır. Bu aşamada kural haline getirilen veya tavsiye edilen bütün sağlık önlemlerine titizlikle uymak başlıca görevimiz olarak karşımızda durmaktadır.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Ekonomik Örgütler ile iş birliği içerisinde bu sürece her türlü katkıyı yapmaya hazırdır.”

Voice of the Island


Benzer Haberler

Ersin Tatar bugün KKTC’den ayrılarak Gambiya’ya gidiyor

Voice Kıbrıs Haber

278 sürücü süratli araç kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

Park halindeki 2 araç alev aldı

Voice Kıbrıs Haber

Lapta’da uyuşturucu: 1 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

3 metre yükseklikten kayalıklara düşen şahıs yaralandı

Voice Kıbrıs Haber

Alkollü sürücü park halindeki araca çarptı

Voice Kıbrıs Haber