FeaturedKIBRISSpor

Klasiklerde şampiyonlar kupalarına kavuşuyor

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin (KTKOD) 2019 Royalton Klasik Otomobil Ralli Şampiyonası ve Cyprus Wireless Slalom Şampiyonasının  ödül töreni ve yıl sonu balosu 7 Şubat Cuma gecesi yapılıyor.

Lefkoşa SOS Çocuk Köyü Derneği yanındaki Paradise Park’ta yapılacak baloda şampiyonlar ödüllerine kavuşacak.

2019 klasik otomobil sezonunda toplamda onbir faaliyet organize eden KTKOD , bu faaliyetlerin tamamlanmasının ardından oluşan puan tablolarında ilk üç sırada yer almayı başaran dernek üyeleri baloda kupalarına kavuşacak.Yoğun geçen faaliyet takviminde 2019 sezonunda organize edilen 5 klasik otomobil rallisi , bir gezi , bir festival , bir hazine avcılığı ve üç ayaktan oluşan slalom yarışlarını toplamda 1057 klasik araca hizmet vererek tamamladı.

Şampiyonların ödüllerine kavuşacağı gece, İnci Moreket’in müzikleriyle şenlenecek.200 kişilik ve önemli konukların kartılımıyla gerçekleşecek olan balo , Yemeğin ardından Yaşar Köroğlu’nun sunumuyla ödül töreni başlayarak , hem genel klasmanlarda hem de alt kategorilerde kupalar sahiplerini bulacak.

TOMOFİL’dergisinin Beşinci sayısı Klasik severlerle Buluşacak.

Ülkemizin ilk ve tek klasik otomobil dergisi olan Tomofil’in beşnci sayısı da balo gecesi klasikseverlerle buluşacak. Dernek , yine geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dergiden gelen reklam gelirleriyle Dr Burhan Nalbantolğu Hastanesi Çocuk Sağlığı bölümündeki bir odayı restore ederek hizmete sunmayı başardı.Önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atan dernek , dergi vasıtasıyla ikinci hastane odasını da topluma kazandırmayı başardı.Tamamen ücretsiz oarak dağıtılan dergi bu yıl 92 sayfalık dolu içeriğiyle kıbrıs türk klasik severlerle buluşacak.

(KTKOD)

 


Benzer Haberler

Antarktika’ya düşen gök taşları küresel ısınma nedeniyle tehdit altında

AA

Nöbetçi eczaneler (28 Nisan 2024)

Voice Kıbrıs Haber

İsias Davası için Adıyaman’a giden KKTC heyeti adaya döndü

BRT

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde olacak

Voice Kıbrıs Haber

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Derbide kazanan Fenerbahçe

NTV