FeaturedTürkiye

Kılıçdaroğlu, ilk kampanya filmini Twitter’dan paylaştı

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim kampanyasını Twitter hesabından “Sana söz yine baharlar gelecek…” notu eşliğinde yayımladığı video ile başlattı. İttifak ortağı partilerin liderleri sosyal medyadan CHP liderine destek verdi.
CHP Genel Merkezi, Kılıçdaroğlu’nun dün akşam saat 18.50’de paylaştığı video mesajıyla seçim kampanyasını başlattığını duyurdu.
Açıklamada, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından saat 18.50’de paylaşacağı video, kendisinin Cumhurbaşkanı adaylığı kampanyasının resmi başlangıcıdır” denildi.
“Sana söz Bay Kemal sözünden dönmeyecek”
Levent Yüksel’in 1990’lı yıllarda ünlenen “Tuana” şarkısının “Sana söz yine baharlar gelecek” nakaratının kullanıldığı video mesajda Kılıçdaroğlu’nun sesinden şu mesaj paylaşıldı:
“Sana söz, birbirini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan, uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan, ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye. Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen, en güzel şarkılarını bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocuklarının gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz.”
Video, Kılıçdaroğlu’nun “Sana söz yine baharlar gelecek, Bay Kemal sözünden dönmeyecek” mesajıyla son buluyor.
( Kaynak BBC Türkçe)

 

 


Benzer Haberler

Andreu “Aile kuzeyden güneye geçmeye çalıştı ancak başarmadı”

Voice Kıbrıs Haber

Meclis Başbakanlık seçimi ilk turunda, Töre salt çoğunluğa ulaşamadı

“Ok yaydan çıkmıştır ve hedefe doğru ilerlemektedir”

Voice Kıbrıs Haber

Pozitif vakaların detayları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

“Bu yönde bir uygulama daha uygun olmaz mı?”

Hastaneye götürülen şahsın üzerinden uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber