FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (9 Aralık Cumartesi)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voice Of The Island okuyucularımız…Yılın son ayında, yılın son günlerine adım adım yaklaşıyoruz. Geriye baktığımız zaman dakikalar, günler, haftalar, aylar ve mevsimleri beraberinde nasıl da taşımışız diyoruz. Zaman nasıl da akıp geçiyor…

Kimi zaman mutlu, kimi zaman üzüntü, yaşadığımız günlere hayat adını veriyoruz… Ama her şeye rağmen sevdiklerimiz yanımızda olunca hayatın en güzel günü en mutlu anlarını yaşıyoruz… O yüzden birbirimizin kıymetini bilelim diyorum…

Evet ben daha fazla sizleri bekletmeden bu haftanın ilk magazin haberleriyle sizleri baş başa bırakıyorum. Yarın buluşana dek hoşcakalın.


Kendisinden 9 yaş küçük Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medyada yayımladığı fotoğrafa gelen mesaja böyle tepki gösterdi.

Pınar Altuğ’un instagram hesabından kocam notu ve kalp emojileriyle paylaştığı fotoğrafta, bir takipçisi “Pınar hanım gün gelecek kocanın gözleri genç arayışları olma ihtimalini ben çok yüksek görüyorum. Bu doğanın kuralı” şeklinde yorum yazdı. Başarılı oyuncudan söz konusu takipçisine cevap gecikmedi. “O zaman hatırlatın kına göndereyim size yakarsınız” diye cevap yazdı. Ünlü oyuncu yerinde cevap vermenin mutluluğunu yaşadı.


Adamızda uzun yıllar başarılı programlar yapan Korhan Saygıner, özellikle Cumartesi akşamları Arkın Colony Hotel’in vazgeçilmez sanatçısı olmanın gururunu yaşıyor. Gelen müşterilerine zengin program sunan sanatçı, repertuvarı ile geç saatlere kadar eğlendiriyor.


Seren Serengil’in ardından Özay Bakır’da ayrılık açıklamasında bulundu. Şarkıcı Özay Bakır’la 1 yıldır aşk yaşayan Seren Serengil, yaptığı açıklamada ilişkiyi noktaladığını duyurmuştu. Serengil, “Kulağıma gelen bir takım söylentiler yüzünden, aslı astarı olup olmadığı araştırma gereğini dahi hissetmediğim, buna mahal veren erkek arkadaşım Özay Bakır ile yollarımı ayırma kararı aldım” demişti. Seren Serengil’in bu açıklamasının ardından Özay Bakır’da bir açıklamada bulundu. Bakır, Şükür ki hayatımda hiç bir zaman birileri tarafından affedilmeyi gerektirecek kirli bir hata yapmadım dedi.


Mağusalı başarılı sanatçımız Ayşegül ZAİM, geçen yıl Girne’de sahne aldığı Jolly Joker’de yine programlarına başladı. Geçen yıl yoğun ilgi gören ve beğeni ile dinlenilen sanatçımızın, müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine geçen yıl sahne aldığı yere hayır diyemedi. Bundan böyle sanatçımız her Çarşamba ve Cuma günleri Girne’de Jolly Joker’de sahne almaya başlayacak.


Ünlü oyuncu Cem Yılmaz Baston yakışmış diyen muhabirlere. “Baston daha da yakışacak böyle devam ederseniz” diyerek göz dağı verdi. Cem Yılmaz, oğlu Kemal ve annesi Ahu Yağtu ile Barselona’ya gitmişti. Aile önceki gün tatilden döndü. Havalimanı’nda görüntülenen Cem Yılmaz’ın gergin halleri dikkatlerden kaçmadı.


Lefkoşa’nın sevilen simalarından Naciye Can Acemioğlu, geçtiğimiz günlerde doğum gününü sevdikleri arasında kutladı. Bizde Naciye Can Acemioğlu’nun doğum gününü kutlar hayırlı yaşlar dileriz.


Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın platonik aşk beslediği kişinin Mehmet Erdem olduğu ortaya çıktı. 55 yaşında ki Seda Sayan, 39 yaşındaki Mehmet Erdem’i çok beğendiğini yakın arkadaşı Demet Akalın’a söyledi. Akalın geçen hafta, “aşk yaşamaları mümkün değil ama, Seda aşık” demişti. Mehmet Erdem, gazeteci Sibel Arma ile birlikte…


Lefkoşa’nın sevilen simalarından ayni zamanda Yenikent’te Top Point mağazasının yöneticileri Çiğdem Savaşan Özsoy ve Eşi Hüseyin Özsoy, geçtiğimiz günlerde yorgunluk atmak adına yakın dostları ile Girne’de Lord Palace bünyesindeki Sky Bar’da eğlenme fırsatı buldular…


Ünlü pop sanatçısı HADİSE, “Sıfır Tolerans” şarkısının klibi için Fransız model Aurelien Muller ile kamera karşısına geçmişti. İkili arasında çıkan aşk dedikoduları Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’e sorulmuştu. O da “birbirlerini tanıma aşamasındalar” cevabını vermişti. Abla Açıkgöz, ayrıca bu ilişkiyi onayladığını da söylemişti.

Bu arada ünlü model Muller’in, Amerika’lı bir modelle aşk yaşadığı ortaya çıktı. Meğer Muller, sevgilisiyle olan fotoğrafları, aşk sevgilim mesajlarıyla sosyal medya hesaplarında paylaşmış. Hadise’nin bu aşktan haberi olup olmadığı merak konusu olmuş.


Başkent Lefkoşa’nın sevilen iş kadınlarından Mısra Kebapçı, geçtiğimiz gün ani bir kararla imajını yenileyerek saçlarını boyattı… Yakın dostları tarafından beğenilen saç rengine sevinen Kebapçı,”arada bunu yapmak lazım her kadına yakışır” dedi.


Benzer Haberler

Narenciye bahçesinde iş kazası!

Voice Kıbrıs Haber

4 kişi yaralandı, 3 sürücü tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Arif Akkeleş’in ölüm sebebi açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

“Amaç asgari ücreti haziran ayına sarkıtmaksa bunu asla kabul etmeyeceğiz”

TAK

ABD’de hava yolu şirketi 101 yaşındaki kadını uçuşa bebek olarak kaydetti

TAK

Küresel piyasalar Fed haftasına pozitif seyirle başladı

Voice Kıbrıs Haber