FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (7 Ocak Pazar)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voice Of The Island okuyucularımız, yılın ilk hafta sonunun, ilk Pazar’ında yine birlikteyiz. Bu günlerde yeni yılın girmesiyle ilkleri daha da fazla yaşamaya başladık.

Bugün Adamız oldukça hareketli. Genel seçim var. Ben Hem ülkemize, hemde hepimize hayırlı olsun diyorum. Uzun bir zamandır bu yola adımını atan tüm adaylara da başarılar diliyoruz. Her şey gönlünüzce olmasını diler yeni magazin haberlerimizle sizleri baş başa bırakıyorum.


Son olarak “Kiralık Aşk”taki partneri Barış Arduç ile “Mutluluk Zamanı” filminde rol alan Elçin Sangu, internet dizisiyle sevenlerin karşısına çıkacak.

Sangu’nun Blue TV’de yayınlanacak yeni dizisinin adı belli oldu. Bir  vampirin hikayesini konu alan “YAŞAMAYANLAR” adlı dizi, 10 bölüm olarak çekilecek.


Lefkoşa Cyprus XP Travel, Pegasus Aviation’da uzun yıllardır Müdür yardımcılığını başarılı bir şekilde yürüten İlkay Aslım, geçtiğimiz günlerde yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadı. İlkay Aslım’ın bu mutlu gününde ailesi ve yakınları da onu yalnız bırakmadılar.


Geçen sene başrolünü oynadığı “Anne” dizisi reyting rekoru kıran Cansu Dere, internet projesiyle setlere dönüyor. Ünlü oyuncu “Şahsiyet” adlı yeni dizisinde, daha önce Ezel’de beraber kamera karşısına geçtiği Haluk Bilginer’le başrolü paylaşacak. Ay yapım imzası taşıyacak olan dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Puhu TV’de seyirciyle buluşacak olan “Şahsiyet” dizisi bir seri katil hikayesini konu alıyor.


Girne Karşıyaka bölgesinin sevilen simaları Mustafa ve Buse Mahan çifti de yeni yıla ailesi ve sevdikleri ile birlikte girmenin mutluluğunu yaşadılar…


Ünlü sanatçı Hadise’den Erotik tepki.

Hadise’nin erotik bulunan klibi RTÜK’ten ceza yedi. Şarkıcı cezaya tepki gösterdi.

Hadise’nin “SIFIR TOLERANS” isimli şarkısına çektiği klip oldukça konuşulmuş, klipteki sahneler magazin sayfalarına haber olmuştu. RTÜK klibi yayınlayan kanallara ceza verdi. Hadise RTÜK’ün bu kararına tepki gösterdi ve Instagram sayfasına şunları yazdı.


Başkent Lefkoşa’da Nissan Showroom’unun başarılı personellerinden Beste Meşeli, geçtiğimiz günlerde Emrah Özer ile nişanlandılar… Aile arasında geçen nişan töreninde yakın dostları da onları yalnız bırakmadı. Bizde bu güzel çifti evlilik yolundaki atmış oldukları bu özel adım için tebrik eder mutluluklar dileriz.


ZİYNET SALİ DE MODAYA UYDU…

Son olarak Anthony Marshall ile bir dönem flört edip ayrılan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, şimdilerde gönlünü eski kaleci Tolga Temiz’e kaptırdı.

Yıllardır bir ilişki yaşamayan Ziynet Sali, son dönemlerde İngilizce şarkısının aranjesini ve Avrupa yapımcılığını üstlenen Anthony Marshall ile kısa süreli bir ilişki yaşamıştı. Mutluluğu Marshall ile bulamayan güzel şarkıcı, gönlünü eski kaleci kendinden 13 yaş küçük 29 yaşındaki Tolga Temiz’e kaptırdı.


Angel Eyes Eft-Nlp Kişisel Gelişim Beden Dili ve Enerji uzamanı Nükhet Tığlı, geçtiğimiz hafa yakın dostları ile yeni yıl kutlamalarına katıldılar. 2017 yılını uğurlarken, 2018 yılı için daha enerjik dolu bir yıl dilediler…


Ünlü Manken ve oyuncu Gamze Özçelik setlere dönüyor…

Gamze Özçelik son olarak “Arka Sokaklar” dizisinde yer almıştı. Uzun süredir setlerde olmayan güzel oyuncu kariyerine devam etmeye karar verdi. “Serseri” dizisiyle gönülleri fetheden güzel oyuncu Gamze Özçelik, kariyerinin zirvesini “Arka Sokaklar” dizisinde devam ettirmişti.

Türkmenköy bölgesinin sevilen gençlerinden Hüseyin Olgan’da yeni yıl haftasında arkadaşları ismail Hürmek ve Cemil Tuğcan ile Mağusa’da Shamrock barda eğlenerek yeni yılı kutlayanlar arasındaydılar.

Girne bölgesinin sevilen simalarından Deniz Coşardeniz’de yeni yıla çalışmış olduğu yeni mekan “ZARİFEM”de girdi… Gece boyunca mekana gelen dostları ve müşterileri ile tek tek ilgilendi…


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber