FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (30 Aralık Cumartesi)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voice Of The Island okuyucularımız; yılın son ayı, son haftası, son günlerinde ve yılın son Cumartesi gününde sizlere kocaman sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Tam 12 ayı bugünlere taşımak; her koşulda, her sektörde, her bireyde kolay olmasa gerek… Ama biz insanlar hep her zaman olduğu gibi uğraştık durduk. Kimi zaman yüzümüz gülerken, kimi zaman zor günlerde geçirdik. Bu yaşamımızın aslında bir parçası. Hem mutlu zamanlar, hem mutsuz zamanlar geçirmek. Ama her şeye rağmen hayat yaşamaya değer dedik. Tabi ki sevdiklerimizle birlikte, değerlerde güzellikleri yaşamak en önemlisi…

Bugün oldukça yoğunsunuz biliyorum, yarına bir heyecanla hazırlanıyorsunuz. Ben yeni yılınızı yılın son gününde kutlamak istiyorum. Sizlere çok kolay gelsin derken, sizleri magazin haberlerimizle baş başa bırakıyorum…


Creditwest Yeni Yıl Partisi Kıbrıslı Şarkıcı Buray’la Özdeşti…

Her yıl geleneksel yeni yıl partisini personeline görkemli bir şekilde yaşatan Creditwest Bankası, bu yıl mekan olarak Girne’de The Arkın Colony Hotel’i tercih etti…
Colony Hotel’de yeni yıl kokteyline katılan Creditwest Bankası personeli, Kıbrıs’lı sanatçı Buray’ın şarkılarıyla coşarak, bir yılın yorgunluğunu bir nebze olsun atarak eğlenme fırsatı buldular.
Ve ayrıca bu özel günde tüm bölgelerin personeli de geceye katılınca bir nevi sıcak buluşma da gerçekleşmiş oldu..

Ünlü şovmen Mehmetali Erbil’in eski sevgilisi Nevin Şimşek, önceki akşam Beyoğlu’nda görüldü. Şarkıcı Nevin Şimşek (27), geçen Eylül’de sevgilisi Mehmet Ali Erbil (62) hamile kalmıştı. Ama Mehmet Ali Erbil istemeyince bebeğini aldırmış, ilişkiye nokta koymuştu. Nevin Şimşek, 2.5 ay sonra ortaya çıktı. Beyoğlu’ndaki Şehir Meyhanesi’nde eğlendi. Erbil’e dair sorulara, “artık o şahsın ismini anmak da duymakta istemiyorum” yanıtını verdi.


Geçtiğimiz günler Girne’de yine bir hotelde Mary Cristmas gecesi kutlandı. Özellikle yabancı konukların rağbet gösterdiği gecede, bir de Girne’nin sevilen iki siması vardı. Ayşen AKSOY ve eşi Cristopher Penrose.

Yeni yıl öncesi Cristmas’ı kutladılar ve bir birlerine dilekler dilediler…


Başkent Lefkoşa’nın sevilen iki kardeşi Bekir ve Hasan Bekiroğulları, Cratos bünyesindeki Mad Club’a giderek eğlendiler. İki kardeş, zaman zaman yalnız takılmayı tercih ederek eğlenme fırsatı bulmanın mutluluğunu yaşadılar.


 

Ünlü sanatçı Gülben Erge, sözleri Sezen AKSU’ya ait olan “Yansın Bakalım” şarkısının ilk imza gününü bir alışveriş merkezinde gerçekleştirdi. 2 hafta önce RTÜK bazılarının ağzına kırmızı biber sürecek diyen Gülben ERGEN’e, hayranları sürpriz yaptı ve imza gününe ellerinde kırmızı biberlerle geldiler. Yaşadığı son olaylardan sonra zor dönemden geçen Gülben Ergen, yeni şarkısıyla güçlü bir dönüş yaptı.


Geçtiğimiz günlerde özellikle bayanların uğrak yeri olan Avon Mağazasında çifte sevinç vardı. Avon’un en eski deneyimli personellerinden Sinem Erbekir ve Avon temsilcilerinden Tezcan Dereli’nin doğum günleri ayni tarih olunca, önce kendi aralarında, sonra çalışma arkadaşlarıyla yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadılar. Doğum gününe özel ise günün ilk kahvelerini içerek espri adına fal da bakmaktan mahrum kalmadılar.Bizde bu güzel iki insanın doğum günlerini kutluyoruz.


Ünlü  Oyuncu Ezgi Mola Ağzını Bozdu…

Ezgi Mola Twitter hesabını ele geçirmek isteyen bilgisayar korsanlarına sert çıktı. Ezgi Mola’nın Twitter hesabını hacklamaya çalıştılar. Durumu fark eden oyuncu attığı Tweet’le hesabını ele geçirmek isteyenlere mesaj gönderdi. Ağzını bozan Mola sayfasına, “şu anda Twitter’ımı patlatmaya çalışan g.telek! sana da iyi geceler” yazdı.

Gelir ve Vergi Dairesi’nin sevilen başarılı personellerinden Hatice Gazi ve koro arkadaşları geçtiğimiz günlerde bir restoranda yeni yıl yemeği yiyerek kutladılar.



Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber