FeaturedKıbrıs'ta Yaşam

Kıbrıs’ta Yaşam (27 Eylül Çarşamba)

olgan mustafa
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voıce of the Islannd okuyucularımız..Eylül ayının bu son Çarşamba gününden sizlere sağlık başta olmak üzere huzur mutluluk ve şans diliyoruz…Özlediğimiz Sonbahar mevsimine girmiş bulunuyoruz…Geride bıraktığımız o uzun yaz ve hareketli günlerin sonlarını yaşıyoruz..Adamızda en yoğun yaz döneminde gerçekleşen düğün telaşları da azaldı ….bunu fark edeceksiniz ve yerini başka uğraşlara dalarken bulacaksınız…Evinizde daha çok zaman geçireceksiniz..Özlenen eski ve yeni dizi keyifleri de hayatınıza renk katacaktır …sizleri magazin haberlerimizle baş başa bırakırken sizlere güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.

Uzun yıllar Halkın Sesi gazetesinin başarılı personellerinden Ali Fahrioğlu geçtiğimiz gün Türkiye de Güzeller güzeli nişanlısı Eda ile düğün öncesi nikah oldular…Hafta sonu Girne’de dünya evine girecek olan bu güzel çifti bizde şimdiden tebrik ediyoruz.


Özlenen dizi ‘ADINI SEN KOY’ yeni sezonla kanal değişikliği ile bundan böyle Star TV de hafta başı gösterime girdi.Diziden ayrılan oyuncular yerine yeni oyuncular ile gösterime giren Adını Sen Koy dizisinin baş rollerini paylaşan sevilen oyuncular Hazal Subaşı ve Erkan Meriç dizi başlayacağı gün Duymayan Kalmasın programına konuk oldular.


Geçtiğimiz hafta sonu Çatalköy de Girne’nin sevilen simalarından Desi Ahmet’in doğum günü gerçekleşti…Ailesi ve sevenlerinin yoğun olduğu doğum günü partisinde başarılı öğretmenlerden Çilem Esenyel de onu yalnız bırakmadı…


Geçtiğimiz gün İstanbul Sultan Ahmet de bir defile düzenlendi.Defile ye gelen ünlü isimler de giymiş oldukları kostümlerle göz kamaştırdı. Aslışah Alkoçlar da ablası Neslişah Düzyatanlar ile davete katılanlar arasındaydı.
Davette Seçkin Periler ise dikkat çeken isimler arasında yerini aldı.


Radyo Havadis in başarılı sunucularından Serdar Şengül dün gece sevdikleri arasında yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadı..Bizde doğum gününü kutla hayırlı yaşlar dileriz.


Şarkıcı Aleyna Tilki Adana da verdiği konserinde saldırıya uğrayınca sahneyi terk etti.Aleyna Tilki sosyal medya hesabından sahneyi neden terk ettiğini açıkladı.Ona hayranları önce yabancı cisim atarak sonra sahneye hucum ettiler.Bunun üzerine ünlü sanatçı konserini yarıda keserek sahneyi terk etti.


Oyuncu Feyza Çıpa ile 4 yıldır aşk yaşadığı ünlü şarkıcı Kutsi ile ayrılık kararı aldı.44 yaşındaki şarkıcı Kutsi, ile 32 yaşındaki oyucu Feyza Çıpa böylelikle ayrılmış oldular.


Girne’nin sevilen iş kadınlarından Gülesen Aksay çok sevdiği köpeğine zaman ayırarak onu mutlu ediyor…Onu mutlu ederken de kendisi de mutlu olduğunu gizlemiyor.


Ünlü oyuncu Meryem Üzerli den takdir toplayan bir hareket geldi.Meryem Üzerli Koruncuk Vakfına destek amacı ile düzenlenen Lifetime ikinci şans projesinin reklam yüzü oldu.


Sevim Emre stüdyoya girdi.Orhan Gencebay’ın hayat arkadaşı ve gecce.com yazarı Sevim Emre albüm kayıtları için stüdyoya girdiler.Bir anı cd si hazırlayacak olan Sevim Emre üç şarkı seslendirecek.Bu şarkıların iki tanesi Orhan Gencebay’a birisi ise Demirkan’a ait..Poll Production dan çıkacak olan single’nın aranjesini Orhan Gencebay ve Ceyhun Çelikten hazırladı.ilk olarak Aşk Vurgunu isimli şarkıyı seslendiren Sevim Emre’nin ilk stüdyo resmi de böyle oldu..

Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber